Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

Tentang Kami

ngeunaan-urang (1)

Unit urang

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd.nyaéta perusahaan swasta anu ngahijikeun industri sareng perdagangan.anu ngajual bahan komposit sareng turunan.Tilu generasi parusahaan geus akumulasi leuwih ti 50 taun Jeung ngembangkeun, adhering kana tenet layanan "Integritas, Inovasi, harmoni, sarta Win-win", ngadegkeun hiji-eureun lengkep ngayakeun jeung sistem layanan solusi komprehensif.Perusahaan ngagaduhan 289 karyawan sareng penjualan taunan 300-700 juta yuan.

Naon Urang Laksanakeun?

Pangalaman:
40 taun pangalaman dina orat jeung FRP.
3 generasi kulawarga damel di industri komposit.
Kusabab 1980, kami geus fokus kana Fiberglass jeung FRP produk.

Produk:
Fiberglass roving, lawon orat, tikar orat, lawon bolong orat, résin poliéster teu jenuh, résin éster vinyl, résin epoxy, résin jaket gél, bantu pikeun FRP, serat karbon sareng bahan baku séjén pikeun FRP.

ngeunaan-urang (18)
ngeunaan-urang (19)

Budaya perusahaan urang

Kusabab Chongqing Dujiang didirikan dina 2002, tim kami geus tumuwuh ti grup leutik pikeun leuwih ti 200 urang.Wewengkon tutuwuhan geus dimekarkeun jadi 50.000 méter pasagi, sarta omzet di 2021 geus ngahontal 25.000.000 dollar AS dina hiji swoop.Dinten ieu kami mangrupikeun bisnis dina skala anu tangtu, anu raket patalina sareng budaya perusahaan perusahaan kami:

Kautamaan

Ngaheulakeun Kautamaan

Harmoni

néangan harmoni

Pamarentahan

Aya norma sareng standar

Inovasi

Integrasi jeung kalenturan

misi perusahaan

"nyiptakeun kabeungharan, kauntungan sareng win-win"

misi perusahaan

Ulah poho kana niat aslina

Fitur utama

Wani inovasi: Ciri primér nyaéta wani nyoba, wani mikir jeung ngalakukeun eta.
Uphold integritas: Uphold integritas nyaéta fitur inti Chongqing Dujiang.
Miara karyawan: Unggal taun, urang investasi ratusan juta yuan dina palatihan pagawe, nyetél kantin pagawe, sarta nyadiakeun pagawe kalawan tilu hidangan sapoé haratis.
Laksanakeun anu pangsaéna: Chongqing Dujiang gaduh visi anu luhur, gaduh syarat anu luhur pisan pikeun standar padamelan, sareng ngudag "saling kauntungan sareng win-win".

ngeunaan-urang (20)
ngeunaan-urang (21)
ngeunaan-urang (4)

sajarah ngembangkeun parusahaan

  • Dina 1980
    Hiji awal alus
    ● Bapak jeung Ibu XIONG nyieun Chengdu Qionglai Qianjin Fiberglass Products Factory di kuloneun Cina.
  • Dina 1981
    Hiji pamahaman ekspektasi pasar pikeun ngahontal kapuasan customer lengkep
    ● CQDJ ngamekarkeun sauntuyan glassfiber pikeun rupa-rupa applications.Same year, dimekarkeun jadi Qionglai Dongyue Karaharjaan Fiberglass Factory
  • Dina 1992
    ● ieu diganti jadi Dujiangyan Fiberglass Plant Chongqing Departemen Operasi
  • Taun 2000
    ● Revolusi dina fabrikasi kapang kalayan peluncuran résin System Tooling munggaran ku CQDJ
    ● Dimimitian kerjasama teknis internasional.
  • Taun 2002
    A pangakuan internasional sarta titik awal anyar
    ● eta ieu resmi diganti jadi Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd.
  • Dina 2003
    ● kasuksésan internasional résin, Ékspansi jaringan distribusi di sakuliah dunya
  • Taun 2004
    ● Ékspansi ka Thailand pikeun nyumponan kanaékan paménta pikeun Komposit
  • Dina 2007
    ● organisasi anyar dina pasar Thailand
  • Dina 2014
    ● CQDJ Composites Cina dibuka di Shanghai
  • Dina 2021
    ● CQDJ ngadegkeun Unit anyar ------- departemén bisnis internasional
  • Sertipikat

    ngeunaan-urang (17)

    lingkungan kantor

    ngeunaan-urang (3)

    lingkungan pabrik

    ngeunaan-urang (6)

    Palanggan

    ngeunaan-urang (7)