Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Résin Vinyl

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • HCM-1 Vinyl Éster Kaca Flake mortir

    HCM-1 Vinyl Éster Kaca Flake mortir

    HCM-1 Vinyl Éster Kaca Flake Mortar mangrupakeun runtuyan husus skala suhu luhur jeung bahan tahan korosi dimekarkeun pikeun alat desulfurization gas flue (FGD).
    Dijieunna tina résin éster vinyl epoxy phenolic kalawan résistansi korosi tinggi, résistansi suhu luhur sarta kateguhan tinggi salaku bahan pilem-ngabentuk, ditambahkeun ku bahan flake perlakuan permukaan husus sarta aditif patali, sarta diolah ku pigmén tahan korosi lianna.Bahan ahir nyaéta Mushy.

  • 711 Vinyl Éster Résin frp epoxy suhu luhur bisphenol-a

    711 Vinyl Éster Résin frp epoxy suhu luhur bisphenol-a

    711 Vinyl Éster Résin mangrupakeun standar premium Bisphenol-A tipe epoxy vinyl résin éster.Eta nyadiakeun résistansi kana rupa-rupa asam, alkalis, bleaches jeung pangleyur dipaké dina loba aplikasi industri processing kimiawi.

  • MFE 770 Vinyl Éster Résin Bisphenol A Tipe Epoxy

    MFE 770 Vinyl Éster Résin Bisphenol A Tipe Epoxy

    rentang MFE 700, generasi 2nd of MFE, eta disetel ka naekeun standar malah leuwih luhur.Éta kabéh dumasar kana téhnologi nu delivers résistansi suhu luhur, wettability alus tur processability, sistem katalis baku.