Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Lambaran Serat Karbon

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • Serat Karbon Lambaran Plate 3k 8mm Diaktipkeun 2mm

    Serat Karbon Lambaran Plate 3k 8mm Diaktipkeun 2mm

    Lambaran Serat Karbon: Lambaran serat karbon mangrupikeun papan serat karbon anu ngagunakeun résin pikeun nyusup sareng ngerasan serat karbon anu disusun dina arah anu sami pikeun ngabentuk papan serat karbon, anu sacara efektif tiasa ngarengsekeun masalah konstruksi susah tina lawon serat karbon multi-lapisan sareng volume rékayasa badag, kalawan pangaruh tulangan alus tur konstruksi merenah.