Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Agen Curing

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami ngagaduhan pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener ngalakonan ogé, CQDJ nyaeta salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakonan orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • Thermosetting Résin Curing Agen

    Thermosetting Résin Curing Agen

    Curing Agent nyaeta tujuan umum métil étil keton péroxida (MEKP) pikeun curing résin poliéster teu jenuh ku ayana akselerator kobalt di kamar jeung suhu elevated, dimekarkeun pikeun tujuan umum GRP- sarta non GRP-aplikasi kayaning curing of laminating. résin jeung castings.
    Pangalaman praktis salami mangtaun-taun parantos ngabuktikeun yén pikeun aplikasi laut diperyogikeun MEKP khusus kalayan eusi cai rendah sareng tanpa sanyawa polar pikeun nyegah osmosis sareng masalah sanésna.Agen Curing nyaéta MEKP disarankan pikeun aplikasi ieu.