Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Mat Fiberglass

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • Tikar Fiberglass E-Kaca Cincang Strand Mat (Bubuk)

    Tikar Fiberglass E-Kaca Cincang Strand Mat (Bubuk)

    E-Kaca dicincang Strand Mat dijieunna tinaUntaian Dicincang Fiberglass bébas alkali, anu disebarkeun sacara acak sareng dihijikeun sareng binder poliéster dina bentuk bubuk atanapi émulsi.Mats cocog sarengpoliéster teu jenuh, vinyl éster, jeung rupa résin séjén.Ieu utamana dipaké dina leungeun lay-up, filamén pungkal, sarta prosés molding komprési.Produk FRP anu khas nyaéta panél, bak, kapal, pipa, menara pendingin, siling interior mobil, set lengkep pakakas Saniter, jsb.

    MOQ: 10 ton

  • E-Kaca dicincang Strand Mat Emulsion

    E-Kaca dicincang Strand Mat Emulsion

    E-Kaca dicincang Strand Mat dijieunna tinaUntaian Dicincang Fiberglass bébas alkali, anu disebarkeun sacara acak sareng dihijikeun sareng binder poliéster dina bentuk bubuk atanapi émulsi.Mats cocog sarengpoliéster teu jenuh, vinyl éster, jeung rupa résin séjén.Ieu utamana dipaké dina leungeun lay-up, filamén pungkal, sarta prosés molding komprési.Produk FRP anu khas nyaéta panél, bak, kapal, pipa, menara pendingin, siling interior mobil, set lengkep pakakas Saniter, jsb.

    MOQ: 10 ton

  • Fiberglass Surface Mat E-kaca

    Fiberglass Surface Mat E-kaca

    Fiberglass surface mat: Prosés produksi unik orat permukaan mat nangtukeun yén serat permukaan boga ciri flatness, dispersi seragam, rarasaan leungeun alus, sarta perméabilitas hawa kuat.
    Mat permukaan boga ciri infiltrasi résin gancang.Mat permukaan dipaké dina orat bertulang produk palastik, sarta perméabilitas hawa alus na nyandak résin ka tembus gancang, sagemblengna eliminates gelembung jeung noda bodas, sarta moldability alus na cocog pikeun sagala bentuk kompléks., Bisa nutupan nepi tékstur lawon, ngaronjatkeun finish permukaan jeung kinerja anti leakage, dina waktos anu sareng ningkatkeun kakuatan geser interlaminar sarta roughness permukaan, sarta ngaronjatkeun résistansi korosi sarta lalawanan cuaca produk mangrupa kabutuhan pikeun manufaktur kualitas luhur. molds FRP jeung produk.produk nu cocog pikeun FRP leungeun lay-up molding, pungkal molding, propil pultrusion, pelat datar kontinyu, vakum adsorption molding, sarta prosés lianna.

    MOQ: 10 ton