Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Orthophthalic Unsaturated Poliéster Résin

pedaran pondok:

résin 9952L mangrupa résin poliéster teu jenuh ortho-phthalic kalawan tincture bénzéna, cis tincture na diols baku salaku bahan baku utama.Eta geus leyur dina crosslinking monomér kayaning stirena sarta mibanda viskositas lemah sareng réaktivitas tinggi.


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• 9952L résin boga transparansi tinggi, wettability alus tur curing gancang.
• Indéks réfraktif awak matak na deukeut jeung serat gelas alkali-gratis.
• Kakuatan anu saé sareng kaku,
• Pangiriman cahaya anu saé,
•Alus lalawanan cuaca, sarta pangaruh divergence alus on sinar panonpoé langsung.

APLIKASI

• Ieu cocog pikeun Cocog jeung produksi prosés molding kontinyu, kitu ogé lampu-transmisikeun piring mesin-dijieun, jsb

INDEKS KUALITAS

 

ITEM

 

Rentang

 

Unit

 

Métode Tés

Penampilan konéng lampu    
Kaasaman 20-28 mgKOH/g GB / T 2895-2008
 

Viskositas, cps 25 ℃

 

0.18-0.22

 

Pa.s

 

GB / T 2895-2008

 

waktos gél, min 25 ℃

 

8-14

 

min

 

GB / T 2895-2008

 

eusi padet,%

 

59-64

 

%

 

GB / T 2895-2008

 

stabilitas termal,

80 ℃

 

≥24

 

 

h

 

GB / T 2895-2008

Tips: Deteksi Gelation Time: 25 ° C cai mandi, 50g résin kalawan 0.9g T-8m (NewSolar, L % CO) jeung 0.9g M-50 (Akzo-Nobel)

MEMO: Upami Anjeun gaduh sarat husus tina ciri curing, mangga ngahubungan puseur teknis urang

Mékanis sipat casting

 

ITEM

 

Rentang

 

Unit

 

Métode Tés

Barcol karasa

40

GB / T 3854-2005

Distorsi Panastemperatur

72

°C

GB / T 1634-2004

Elongation dina putus

3.0

%

GB / T 2567-2008

Kakuatan regangan

65

MPa

GB / T 2567-2008

Modulus tegangan

3200

MPa

GB / T 2567-2008

Kakuatan Flexural

115

MPa

GB / T 2567-2008

Modulus lentur

3600

MPa

GB / T 2567-2008

mémo: Data didaptarkeun téh sipat fisik has, teu bisa ditaksir salaku spésifikasi produk.

Bungkusan jeung neundeun

• produk kudu dipak kana bersih, garing, wadahna aman tur disegel, beurat net 220 Kg.
• hirup rak: 6 bulan handap 25 ℃, disimpen dina tiis tur ogé
tempat ventilated.
• Sagala sarat packing husus, mangga ngahubungan tim rojongan kami

CATETAN

• Sadaya inpo dina katalog ieu dumasar kana GB / T8237-2005 tés baku, ngan pikeun rujukan;meureun béda ti data tés sabenerna.
• Dina prosés produksi ngagunakeun produk résin, sabab kinerja produk pamaké kapangaruhan ku sababaraha faktor, perlu pikeun pamaké pikeun nguji diri saméméh milih sarta ngagunakeun produk résin.
• résin poliéster teu jenuh teu stabil sarta kudu disimpen di handap 25 ° C dina tempat teduh tiis, conveyance dina mobil refrigerasi atawa di nighttime, averting tina cahaya panonpoe.
•Sakur kaayaan anu teu cocog pikeun neundeun sareng pangiriman bakal nyababkeun pondok umur rak.

PITUDUH

• résin 9952L teu ngandung lilin, akselerator jeung aditif thixotropic.
• .Résin 9952L gaduh kagiatan réaksi anu luhur, sareng laju leumpangna umumna 5-7m / mnt.Dina raraga pikeun mastikeun kinerja produk, setelan speed perjalanan dewan kudu ditangtukeun ditéang jeung kaayaan sabenerna pakakas jeung kaayaan prosés.
• résin 9952L cocog pikeun kotak lampu-transmisikeun kalawan lalawanan cuaca luhur;eta disarankeun pikeun milih 4803-1 résin pikeun syarat retardant seuneu.
• Lamun milih serat kaca, indéks réfraktif serat kaca jeung résin kudu loyog pikeun mastikeun transmittance lampu dewan.

 


  • saméméhna:
  • Teras: