Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Résin poliéster teu jenuh Pikeun Frp

pedaran pondok:

Résin 189 mangrupa résin poliéster teu jenuh kalayan tincture bénzéna, tincture cis sareng glikol standar salaku bahan baku utama.Eta geus leyur dina styrene cross-linking monomér sarta ngabogaan viskositas sedeng jeung réaktivitas sedeng.


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• 189 résin meets sarat sertifikasi Cina Klasifikasi Society (CCS).
• Ieu boga kaunggulan kakuatan alus tur rigidity sarta curing gancang.

APLIKASI

• Cocog jeung leungeun lay-up craftsmanship nyieun rupa-rupa produk cai-tahan umum kayaning serat kaca darat bertulang kapal plastik, suku cadang mobil, cooling munara, sinks, jsb

INDEKS KUALITAS

 ITEM  Rentang  Unit Métode Tés

Penampilan

konéng lampu
Kaasaman 19-25 mgKOH/g GB / T 2895-2008

Viskositas, cps 25 ℃

0. 3-0.6 Pa.s GB / T 2895-2008

waktos gél, min 25 ℃

12-30 min GB / T 2895-2008

eusi padet,%

59-66 % GB / T 2895-2008

stabilitas termal,

80 ℃

≥24 h GB / T 2895-2008

Tips: Deteksi Gelation Time: 25 ° C cai mandi, 50g résin kalawan 0.9g T-8m (NewSolar, L % CO) jeung 0.9g M-50 (Akzo-Nobel)

MEMO: Upami Anjeun gaduh sarat husus tina ciri curing, mangga ngahubungan puseur teknis urang

Mékanis sipat casting

ITEM  Rentang

 

Unit

 

Métode Tés

Barcol karasa

42

GB / T 3854-2005

Distorsi Panastemperatur

60

°C

GB / T 1634-2004

Elongation dina putus

2.2

%

GB / T 2567-2008

Kakuatan regangan

60

MPa

GB / T 2567-2008

Modulus tegangan

3800

MPa

GB / T 2567-2008

Kakuatan Flexural

110

MPa

GB / T 2567-2008

Modulus lentur

3800

MPa

GB / T 2567-2008

mémo: Data didaptarkeun téh sipat fisik has, teu bisa ditaksir salaku spésifikasi produk.

Harta FRP

ITEM Rentang

Unit

Métode Tés

Barcol karasa

64

GB / T 3584-2005

Kakuatan regangan

300

MPa

GB / T 1449-2005

Modulus tegangan

16500

MPa

GB / T 1449-2005

Kakuatan Flexural

320

MPa

GB / T 1447-2005

Modulus lentur

15500

MPa

GB / T 1447-2005

PITUDUH

• 189 résin ngandung lilin, teu ngandung akselerator jeung aditif thixotropic.
• Disarankeun milih / IO Peng Liu?Résin séri Ortho-phthalic 9365 kalayan syarat kinerja anu langkung luhur.

 

Bungkusan jeung neundeun

• produk kudu dipak kana bersih, garing, wadahna aman tur disegel, beurat net 220 Kg.
• hirup rak: 6 bulan handap 25 ℃, disimpen dina tiis tur ogé
tempat ventilated.
• Sagala sarat packing husus, mangga ngahubungan tim rojongan kami

CATETAN

• Sadaya inpo dina katalog ieu dumasar kana GB / T8237-2005 tés baku, ngan pikeun rujukan;meureun béda ti data tés sabenerna.
• Dina prosés produksi ngagunakeun produk résin, sabab kinerja produk pamaké kapangaruhan ku sababaraha faktor, perlu pikeun pamaké pikeun nguji diri saméméh milih sarta ngagunakeun produk résin.
• résin poliéster teu jenuh teu stabil sarta kudu disimpen di handap 25 ° C dina tempat teduh tiis, conveyance dina mobil refrigerasi atawa di nighttime, averting tina cahaya panonpoe.
•Sakur kaayaan anu teu cocog pikeun neundeun sareng pangiriman bakal nyababkeun pondok umur rak.


  • saméméhna:
  • Teras: