Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Polipropilén PP granules bahan supplier palastik

pedaran pondok:

Polipropilénmangrupakeun polimér diala ku polimérisasi tambahan tina propiléna.Ieu mangrupakeun bahan waxy bodas kalayan penampilan transparan sarta lampu.Rumus kimiana nyaéta (C3H6)n, dénsitasna 0,89 ~ 0,91g/cm3, Mudah kaduruk, titik leburna 189°C, sarta ngalembereh kira-kira 155°C.Kisaran suhu operasi nyaéta -30 ~ 140 ° C.Éta tahan ka korosi ku asam, alkali, leyuran uyah sarta sagala rupa pangleyur organik handap 80 °C, sarta bisa decomposed dina suhu luhur sarta oksidasi.


Rincian produk

Tag produk


INDEKS

Proyék Analisis

Indéks Kualitas

Hasil tés

Standar

Partikel hideung, pcs/kg

≤0

0

SH / T1541-2006

Partikel warna, pcs/kg

≤5

0

SH / T1541-2006

Séréal ageung sareng alit, s/kg

≤100

0

SH / T1541-2006

indéks konéng, euweuh

≤2.0

-1.4

HG / T3862-2006

Indéks lebur, g / 10 mnt

55~65

60.68

CB/T3682

lebu,%

≤0.04

0,0172

GB / T9345.1-2008

tegangan ngahasilkeun Tensile, MPa

≥20

26.6

GB / T1040.2-2006

Modulus lentur, MPa

≥800

974,00

GB / T9341-2008

Kakuatan dampak notched Charpy, kJ/m²

≥2

4.06

GB / T1043.1-2008

Halimun,%

Diukur

10.60

GB / T2410-2008

PP 25

Modifikasi polipropilén:

1.PP modifikasi kimiawi

(1) Modifikasi kopolimerisasi

(2) modifikasi cangkok

(3) modifikasi cross-linking

2. PP modifikasi fisik

(1) Pangeusian modifikasi

(2) Blending modifikasi

(3) Modifikasi ditingkatkeun

3. modifikasi transparan

PP 25

Aplikasi

Polipropilén seueur dianggo dina produksi pakean, simbut sareng produk serat sanésna, alat médis, mobil, sapédah, suku cadang, pipa transportasi, wadah kimia, sareng sajabana, sareng ogé dianggo dina bungkusan dahareun sareng ubar.

PITUDUH

Polipropilén, disingget PP, nyaéta zat padet anu teu warnaan, teu aya bauan, teu beracun.

(1) Polipropilén nyaéta résin sintétik termoplastik kalayan kinerja anu saé, nyaéta plastik tujuan umum anu teu warnaan sareng tembus termoplastik.Cai mibanda résistansi kimiawi, résistansi panas, insulasi listrik, sipat mékanis-kakuatan luhur sareng sipat pamrosésan tahan ngagem anu luhur, sareng sajabana, anu ngajantenkeun polipropilén gancang dianggo dina mesin, mobil, alat éléktronik, konstruksi, tékstil, bungkusan ti saprak mimiti.Éta parantos dikembangkeun sareng diterapkeun dina seueur widang sapertos pertanian, kehutanan, perikanan sareng industri pangan.

(2) Kusabab plasticity na, bahan polipropilén laun ngaganti produk kai, sarta kakuatan tinggi, kateguhan sarta lalawanan maké tinggi geus laun ngaganti fungsi mékanis logam.Sajaba ti éta, polipropilén boga grafting alus sarta fungsi compounding, sarta ngabogaan spasi aplikasi badag dina beton, tékstil, bungkusan jeung tatanén, kehutanan jeung perikanan.

HARTA

Polipropilén ngagaduhan seueur pasipatan anu saé:

1. Dénsitas relatif leutik, ngan 0,89-0,91, nu salah sahiji variétas lightest dina plastik.

2. Sipat mékanis alus, sajaba résistansi dampak, sipat mékanis séjén leuwih hade tinimbang poliétilén, kinerja molding alus.

3. Kalawan lalawanan panas tinggi, suhu pamakéan kontinyu bisa ngahontal 110-120 ℃.

4. Sipat kimiawi alus, ampir euweuh nyerep cai, euweuh réaksi jeung paling bahan kimia.

5. tékstur murni, non-toksik.

6. insulasi listrik alus.

7. Transparansi produk polipropilén langkung saé tibatan produk poliétilén dénsitas luhur.

Kelas B PP 2
Kelas B PP 3

Bungkusan jeung neundeun

50 / drum, 25kg / drum atawa ngaropéa nurutkeun requests klien urang.

Sajaba ti éta, produk populér urang téhfiberglass keliling, tikar fiberglass, jeungkapang-release lilin.Surélék lamun perlu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori