Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

PP

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • Polipropilén PP granules bahan supplier palastik

    Polipropilén PP granules bahan supplier palastik

    Polipropilénmangrupakeun polimér diala ku polimérisasi tambahan tina propiléna.Ieu mangrupakeun bahan waxy bodas kalayan penampilan transparan sarta lampu.Rumus kimiana nyaéta (C3H6)n, dénsitasna 0,89 ~ 0,91g/cm3, Mudah kaduruk, titik leburna 189°C, sarta ngalembereh kira-kira 155°C.Kisaran suhu operasi nyaéta -30 ~ 140 ° C.Éta tahan ka korosi ku asam, alkali, leyuran uyah sarta sagala rupa pangleyur organik handap 80 °C, sarta bisa decomposed dina suhu luhur sarta oksidasi.