Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Gél Lambang Résin

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • 3303 Gél Lambang Résin Cai lalawanan dampak korosi kimiawi

    3303 Gél Lambang Résin Cai lalawanan dampak korosi kimiawi

    Résin jas gél mangrupikeun résin khusus pikeun ngadamel lapisan jaket gél produk FRP.Ieu tipe husus tina poliéster teu jenuh.Ieu utamana dipaké dina beungeut produk résin.Éta lapisan ipis kontinyu kalayan ketebalan kira-kira 0.4 mm. Fungsi résin jaket gél dina beungeut produk nyaéta pikeun nyayogikeun lapisan pelindung pikeun résin dasar atanapi laminate pikeun ningkatkeun résistansi cuaca, résistansi korosi, résistansi ngagem. sareng pasipatan produk anu sanés sareng masihan produk penampilan anu terang sareng éndah.

  • 1102 Gél Coat Résin tipe asam isophthalic

    1102 Gél Coat Résin tipe asam isophthalic

    1102 résin jas gél nyaéta asam isophthalic, cis-tincture, neopentyl glycol jeung diols standar lianna salaku bahan baku utama m-benzena-neopentyl glycol tipe unsaturated poliéster gél résin jaket, nu geus leyur dina styrene The cross-linking monomer ngandung thixotropic. aditif, kalawan viskositas sedeng jeung réaktivitas sedeng.

  • 33 Gél Lambang résin Kakuatan Mékanis High Kateguhan alus

    33 Gél Lambang résin Kakuatan Mékanis High Kateguhan alus

    33 Résin jas gél nyaéta résin jas gél poliéster teu jenuh alam isophthalic kalayan asam isophthalic, tincture cis sareng glikol standar salaku bahan baku utama.Eta geus leyur dina monomér cross-linking stirena sarta ngandung aditif thixotropic.