Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

33 Gél Lambang résin Kakuatan Mékanis High Kateguhan alus

pedaran pondok:

33 Résin jas gél nyaéta résin jas gél poliéster teu jenuh alam isophthalic kalayan asam isophthalic, tincture cis sareng glikol standar salaku bahan baku utama.Eta geus leyur dina monomér cross-linking stirena sarta ngandung aditif thixotropic.


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• 33 gél jas résin kalawan kakuatan tinggi na kateguhan alus teuing, shrinkage leutik tur transparansi produk alus.

APLIKASI

• Ieu cocog pikeun prosés brushing jeung produksi hiasan permukaan jeung lapisan panyalindungan pikeun sagala rupa serat kaca umum bertulang produk plastik., ect

INDEKS KUALITAS

ITEM  Rentang  Unit  Métode Tés

Penampilan

Cairan kentel némpelkeun bodas
Kaasaman

15-23

mgKOH/g

GB / T 2895-2008

Viskositas, cps 25 ℃

1. 5-3.0

Pa.s

GB / T 2895-2008

waktos gél, min 25 ℃

7-20

min

GB / T 2895-2008

eusi padet,%

65-71

%

GB / T 2895-2008

stabilitas termal,

80 ℃

≥24

h

GB / T 2895-2008

Indéks Thixotropic, 25 ° C

3. 0-5.0

Tips: Deteksi Gelation Time: 25 ° C cai mandi, 50g résin kalawan 0.9g T-8m (NewSolar, L % CO) jeung 0.9g M-50 (Akzo-Nobel)

Mékanis sipat casting

ITEM  Rentang

 

Unit

 

Métode Tés

Barcol karasa

38

GB / T 3854-2005

Distorsi Panastemperatur

60

°C

GB / T 1634-2004

Elongation dina putus

3.5

%

GB / T 2567-2008

Kakuatan regangan

55

MPa

GB / T 2567-2008

Modulus tegangan

3000

MPa

GB / T 2567-2008

Kakuatan Flexural

100

MPa

GB / T 2567-2008

Modulus lentur

3000

MPa

GB / T 2567-2008

Memo: Standar kinerja résin casting awak: Q / 320411 BES002-2014

Bungkusan jeung neundeun

• Bungkusan résin jaket gél: 20 kg net, kendang logam

CATETAN

Sadaya inpormasi dina katalog ieu ngan ukur kanggo tujuan inpormasi sareng didasarkeun kana tés standar GB / T8237-2005 sareng tiasa bénten tina data tés anu saleresna.

Kusabab kinerja produk pangguna dipangaruhan ku sababaraha faktor, pangguna kedah nguji diri sateuacan milih sareng nganggo produk résin nalika prosés produksi ngagunakeun produk résin.

Kusabab instability résin poliéster teu jenuh, éta kudu disimpen dina tempat tiis handap 25 ° C, refrigerated treuk atawa diangkut peuting, Ngahindarkeun panonpoé.

Umur rak tiasa disingkat kusabab kaayaan neundeun sareng pengiriman anu teu pantes

PITUDUH

• 33 résin jas gél teu ngandung lilin jeung akselerator, tapi ngandung aditif thixotropic.
• kapang kudu diolah dina ragam baku saméméh pamakéan pikeun minuhan sarat konstruksi jas gél.
• Rekomendasi némpelkeun Warna: némpelkeun warna aktip khusus pikeun jaket gél, 3-5%.Kasaluyuan sareng kakuatan nyumput tina némpelkeun warna kedah dikonfirmasi ku uji lapangan.
• Sistim curing dianjurkeun: agén curing husus pikeun jas gél MEKP, 1.A2.5%;akselerator husus pikeun jaket gél, 0,5 ~ 2%.Éta dikonfirmasi ku uji lapangan nalika aplikasi.
• Disarankeun dosage of jas gél: ketebalan pilem baseuh 0. 4-0.6tmn, dosage 500~700g/m2 »Gél jas teuing ipis jeung gampang wrinkle atawa nembongkeun handap;kandel teuing gampang sag, rengat atanapi lepuh;ketebalan henteu rata gampang naek Wrinkles atanapi discoloration parsial, jsb.
• Nalika gél jaket gél teu caket kana leungeun anjeun, lengkah saterusna (lapisan tulangan luhur) dijieun.Teuing mimiti atawa telat, éta gampang ngabalukarkeun wrinkles, paparan serat, discoloration lokal atawa delamination, release kapang bodas, retakan, retakan jeung masalah lianna.
• Pikeun maranéhanana kalawan résistansi cuaca luhur atawa sarat lalawanan panas, eta disarankeun pikeun milih Chebi isobenzene-neopentyl glikol 1102 résin jaket gél atawa 2202 résin jaket gél.

33 (3)
33 (1)
33 (2)

  • saméméhna:
  • Teras: