Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

HCM-1 Vinyl Éster Kaca Flake mortir

pedaran pondok:

HCM-1 Vinyl Éster Kaca Flake Mortar mangrupakeun runtuyan husus skala suhu luhur jeung bahan tahan korosi dimekarkeun pikeun alat desulfurization gas flue (FGD).
Dijieunna tina résin éster vinyl epoxy phenolic kalawan résistansi korosi tinggi, résistansi suhu luhur sarta kateguhan tinggi salaku bahan pilem-ngabentuk, ditambahkeun ku bahan flake perlakuan permukaan husus sarta aditif patali, sarta diolah ku pigmén tahan korosi lianna.Bahan ahir nyaéta Mushy.


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• Mibanda panghalang anti permeation unik, kuat anti perméabilitas, sarta perméabilitas gas corrosive low.
•Alus lalawanan ka cai, asam, alkali jeung sababaraha média kimia husus sejenna, sarta lalawanan beredar ka média pangleyur.
• shrinkage hardening leutik, adhesion kuat ka rupa substrat, sarta perbaikan parsial gampang.
• kateguhan High, sipat mékanis alus, adaptasi jeung parobahan suhu dadakan.
• 100% cross-numbu curing, karasa permukaan luhur, résistansi korosi alus.
• Disarankeun suhu operasi maksimum: 140 ° C dina kaayaan baseuh jeung 180 ° C dina kaayaan garing.

APLIKASI

• Lapisan struktur baja sareng struktur beton (struktur) dina kaayaan lingkungan anu parah sapertos pembangkit listrik, smelter, sareng pabrik pupuk.
• Perlindungan tina surfaces internal tur éksternal pakakas, pipelines, sarta tanghi gudang kalayan medium cair handap kakuatan korosi sedeng.
• Ieu leuwih éféktif lamun dipaké dina kombinasi kalayan serat kaca bertulang plastik (FRP), kayaning-speed tinggi impeller logam.
• Asam sulfat sareng lingkungan desulfurisasi sareng alat sapertos pembangkit listrik, smelters, sareng pabrik pupuk.
• parabot Kelautan, lingkungan kasar jeung korosi alternatif gas, cair jeung padet tilu fase.

INDEKS KUALITAS

Catetan: HCM-1 Vinyl Ester Glass Flake Mortar nyumponan sarat HG/T 3797-2005.

Barang

HCM-1D

(Base coat)

HCM-1

(Mortir)

HCM-1M

(Surface coat)

HCM-1NM

(Jaket anti lengket)

Penampilan

ungu /beureum
cair

warna natural/abu
nempelkeun

kulawu/héjo
cair

kulawu/héjo
cair

proporsi, g/cm3

1.05~1.15

1.3~1.4

1.2~1.3

1.2~1.3

G gél waktos

(25 ℃)

permukaan garing, h

≤1

≤2

≤1

≤1

Nyata garing,h

≤12

≤24

≤24

≤24

waktos jaket deui,h

24

24

24

24

stabilitas panas,h (80 ℃)

≥24

≥24

≥24

≥24

Mékanis sipat casting

Barang HCM-1D(Base coat HCM-1(mortir HCM-1M(Mantel beungeut HCM-1NM(Jas anti ngagem
Kakuatan regangan,MPa 60

30

55

55
Kakuatan Flexural,MPa 100

55

90

90
Adhesion,MPa 8(plat baja 3(beton
Wlalawanan ceuli,mg 100 30
Hdahar lalawanan 40 kali siklus

mémo: Data mangrupa sipat fisik has tina castings résin pinuh kapok tur teu matak dianggap salaku spésifikasi produk.

PARAMETER téhnologis

A Grup B Grup Maing
HCM-1D(Base coat  

 

Agén curing

100:(1~3
HCM-1(mortir 100:(1~3
HCM-1M(Mantel beungeut 100:(1~3
HCM-1NM(Jas anti ngagem 100:(1~3

Memo: The dosage komponén B bisa disaluyukeun dina babandingan luhur nurutkeun kaayaan lingkungan

Bungkusan jeung neundeun

• Produk ieu ngarangkep dina beresih, wadahna garing, beurat Net: A komponén 20Kg / tong, B komponén 25Kg / tong (Konstruksi sabenerna dumasar kana rasio A: B = 100: (1 ~ 3) nyiapkeun konstruksi. bahan, sarta bisa disaluyukeun appropriately nurutkeun kaayaan lingkungan konstruksi)
• Lingkungan gudang kudu tiis, garing, sarta ventilated.Éta kedah ditangtayungan tina sinar panonpoé langsung sareng diisolasi tina seuneu.Mangsa neundeun handap 25 ° C nyaéta dua bulan.Panyimpenan atanapi kaayaan transportasi anu teu leres bakal ngirangan waktos neundeun.
• Sarat angkutan: ti bulan Méi nepi ka ahir Oktober, disarankeun pikeun ngangkut ku treuk refrigerated.Angkutan tanpa sarat kedah dilaksanakeun wengi kanggo ngahindarkeun jam panonpoé.

CATETAN

• Taroskeun perusahaan kami pikeun metode sareng prosés konstruksi.
• Lingkungan konstruksi kudu ngajaga sirkulasi hawa jeung dunya luar.Nalika ngawangun di tempat anu teu aya sirkulasi hawa, punten nyandak ukuran ventilasi paksa.
• Sateuacan pilem palapis sagemblengna garing, ulah aya gesekan, dampak na kontaminasi ku hujan atawa cair lianna.
• Produk ieu geus disaluyukeun jeung viskositas luyu saméméh ninggalkeun pabrik, sarta euweuh thinner kudu ditambahkeun wenang.Punten konsultasi sareng perusahaan kami upami diperyogikeun.
• Alatan parobahan hébat dina konstruksi palapis, lingkungan aplikasi tur faktor desain palapis, sarta kami teu bisa ngarti tur ngadalikeun kabiasaan konstruksi pamaké, tanggung jawab parusahaan urang diwatesan ku kualitas produk palapis sorangan.pamaké éta tanggung jawab panerapan produk dina lingkungan pamakéan husus.


  • saméméhna:
  • Teras: