Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Kain serat aramid

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • Aramid serat lawon bulletproof manteng

    Aramid serat lawon bulletproof manteng

    Lawon serat Aramid: Serat Aramid mangrupikeun jinis serat sintétik téknologi tinggi kalayan kakuatan super tinggi, modulus tinggi, résistansi suhu luhur, résistansi asam sareng alkali, beurat hampang sareng sipat anu saé sanés.Kakuatanna nyaéta 2 dugi ka 3 kali tina kawat baja atanapi serat gelas, sareng kateguhanna nyaéta kawat baja.Beuratna ngan ukur kira-kira 1/5 tina kawat baja, sareng henteu terurai atanapi ngalembereh dina suhu 560 derajat.Cai mibanda insulasi alus sarta sipat anti sepuh, sarta boga siklus hirup panjang.