Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Serat Kaca Dicincang Strands

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • Fiberglass dicincang untaian E-Kaca tulangan pikeun Beton

    Fiberglass dicincang untaian E-Kaca tulangan pikeun Beton

    E-Kaca Fiberglass dicincang untaianéta bahan baku utama pikeun Papan Gypsum, Tulangan Beton, Tulangan Semén, sarta Produk Beton / Gypsum lianna.Fiberglass Chopped Strand mangrupikeun produk énggal pikeun harta perlindungan lingkungan.Hal ieu loba dipaké dina widang Industri Konstruksi.
    Orat dicincang Strand dirawat ku agén gandeng silane, nu ngajadikeun eta boga dispersity alus teuing jeung komposisi jeung bahan anorganik sejen tur résin pikeun pamakéan sabenerna.

    MOQ: 10 ton