Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Fiberglass dicincang untaian E-Kaca tulangan pikeun Beton

pedaran pondok:

E-Kaca Fiberglass dicincang untaianéta bahan baku utama pikeun Papan Gypsum, Tulangan Beton, Tulangan Semén, sarta Produk Beton / Gypsum lianna.Fiberglass Chopped Strand mangrupikeun produk énggal pikeun harta perlindungan lingkungan.Hal ieu loba dipaké dina widang Industri Konstruksi.
Orat dicincang Strand dirawat ku agén gandeng silane, nu ngajadikeun eta boga dispersity alus teuing jeung komposisi jeung bahan anorganik sejen tur résin pikeun pamakéan sabenerna.

MOQ: 10 ton


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• Pikeun nyegah retakan komponén GRC
• Integritas Alus tur euweuh listrik statik
• Low Fuzz
• Excellent terpadu kalayan semén
•Alus filamén fléksibel tur megah untaian distribution semén
•Endued sipat fisik jeung kimia alus keur GRC
•Bubarkeun Gancang
• Dosages Low
•Henteu bahaya

Aplikasi

Ngalamar Fiberglass Reinforced Semén / Beton

parentah pamakéan:

(1) Pra-campuran Fiberglass dicincang Strand

Pasipatan:
Cai mibanda sipat alus teuing jeung lalawanan alkali, stiffness, kebat-kaayaan, sarta sepuh-buktina, Dicampur pikeun 20 menit dina semén dina 50rpm, éta masih bisa ngajaga kaayaan kebat alus, sarta eta moal dispersed kana filamén nu.

Tujuan:

Ieu mangrupakeun-integritas tinggi Serat Kaca dicincang Strand dirancang pikeun pamakéan dina tulangan beton, renders, sarta mortir.Ieu bisa ditambahkeun kana konvensionalmixes boh dina situs atawa ku prepending kalawan komponén campuran garing lianna.Untaian low-tex ngidinan tulangan efisien dina dosages low.Aranjeunna utamana cocog pikeun modifikasi tina campuran beton baku pikeun screeds lanté sarta slabs, sarta pikeun persiapan mixes prebagged of mortir husus sarta renders.

(2) Cai-dispersed Fiberglass dicincang untaian

Pasipatan:
E-kaca Glassfiber Dilarapkeun ku ukuran cai-dispersed, untaian bakal bubarkeun ogé ka filamén dina cai dina 10 detik, sarta ogé bubarkeun gancang, jumlah pamakéan kirang, kakuatan enlarge.

Tujuan:
Ieu ilaharna dipaké dina tingkat low tambahan pikeun nyegah cracking sarta ngaronjatkeun kinerja ready mix beton, floor screeds, renders atawa mixes mortir husus. Ieu bisa dipaké pikeun permukaan retakan-bukti GRC.
produk.

Pikeun ngagunakeun:
--Campur résin anjeun sarta hardener, atawa katalis
--Salajengna tambahkeun Serat Kaca Dicincang Anjeun
--Hadé pisan ngagunakeun mixer cet dina bor kakuatan Anjeun pikeun mastikeun yén sakabéh untaian anu bener jenuh Lapisan kandel jeung aréa tuang badag bisa nyieun panas kaleuleuwihan, jadi lumangsungna kalawan caution.

PENYIMPANAN

Fiberglass Chopped Strand kedah disimpen dina kaayaan kagaringan sareng henteu kedah muka mémbran panutup dugi ka dilarapkeun

PERHATOSAN

bahan bubuk garing bisa ngawangun nepi muatan statik, precautions ditangtoskeun kudu dilaksanakeun ku ayana cair kaduruk.

PERHATOSAN

Fiberglass dicincang Strand bisa ngabalukarkeun iritasi panon, ngabahayakeun lamun kaseuseup, bisa ngabalukarkeun iritasi kulit, ngabahayakeun lamun swallowed.Hindarkeun kontak jeung panon, jeung kontak jeung kulit, Maké kacasoca jeung beungeut tameng lamun handing.Salawasna nganggo respirator anu disatujuan.Anggo ngan kalayan ventilasi anu cekap.Jauhkeun tina panas.Seuneu jeung seuneu.Nyimpen cecekelan sareng dianggo dina cara anu ngaminimalkeun generasi lebu

PITULUNG MIMITI

Upami kontak sareng kulit, bilas ku cai haneut sareng sabun.Pikeun panon geuwat siram ku cai salila 15 menit.Lamun iritasi terus neangan perhatian médis.Lamun kaseuseup, pindah ka lingkungan hawa seger.Upami anjeun sesah engapan milarian perhatian médis langsung

PERHATOSAN

Wadahna tiasa ngabahayakeun nalika wadahna kosong-kosongkeun résidu produk wadahna.

Data Téknis Utama:

CS Jenis Kaca Dicincang Panjang (mm) Diaméterna (um) MOL(%)
CS3 E-gelas 3 7-13 10-20 ± 0,2
CS4.5 E-gelas 4.5 7-13 10-20 ± 0,2
CS6 E-gelas 6 7-13 10-20 ± 0,2
CS9 E-gelas 9 7-13 10-20 ± 0,2
CS12 E-gelas 12 7-13 10-20 ± 0,2
CS25 E-gelas 25 7-13 10-20 ± 0,2
untaian dicincang
untaian dicincang
untaian dicincang
untaian dicincang
Fiberglass dicincang untaian

  • saméméhna:
  • Teras: