Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

E-Kaca dicincang Strand Mat Emulsion

pedaran pondok:

E-Kaca dicincang Strand Mat dijieunna tinaUntaian Dicincang Fiberglass bébas alkali, anu disebarkeun sacara acak sareng dihijikeun sareng binder poliéster dina bentuk bubuk atanapi émulsi.Mats cocog sarengpoliéster teu jenuh, vinyl éster, jeung rupa résin séjén.Ieu utamana dipaké dina leungeun lay-up, filamén pungkal, sarta prosés molding komprési.Produk FRP anu khas nyaéta panél, bak, kapal, pipa, menara pendingin, siling interior mobil, set lengkep pakakas Saniter, jsb.

MOQ: 10 ton


Rincian produk

Tag produk


Aplikasi sareng Sarat

1. Leungeun lay-up: Leungeun lay-up nya éta métode utama produksi FRP.Mats untaian dicincang fiberglass, tikar kontinyu, sareng tikar dijahit sadayana tiasa dianggo dina iklas leungeun.Pamakéan amat stitch-kabeungkeutbisa ngurangan jumlah lapisan sarta ngaronjatkeun efisiensi leungeun lay-up operasi.Sanajan kitu, kusabab mat stitch-kabeungkeut ngandung leuwih serat kimiawi stitchbonding threads, gelembung teu gampang pikeun ngajalankeun jauh, produk fiberglass boga loba gelembung ngawangun jarum, sarta beungeut karasaeun kasar jeung teu mulus.Sajaba ti éta, mat stitched nyaéta lawon beurat, sarta sinyalna kapang téh pondok ti nu tina mat cut na mat kontinyu.Nalika ngadamel produk anu bentukna kompleks, gampang ngabentuk rongga dina tikungan.Prosés lay-up leungeun merlukeun mat boga ciri laju resapan résin gancang, gampang ngaleungitkeun gelembung hawa, sarta sinyalna kapang alus.

2. Pultrusion: Prosés pultrusion mangrupa salah sahiji kagunaan utama rasa kontinyu sartatikar dijahit.Sacara umum, éta dipaké dina kombinasi kalayan roving untwisted.Ngagunakeunmat kontinyujeung mat stitched salaku produk pultruded nyata bisa ngaronjatkeun hoop jeung kakuatan transverse produk jeung nyegah produk ti cracking.Prosés pultrusion merlukeun mat boga distribusi serat seragam, kakuatan tensile tinggi, laju infiltrasi résin gancang, kalenturan alus tur keusikan kapang, sarta mat kudu panjang kontinyu tangtu.

3.RTM: Résin mindahkeun molding (RTM) nyaéta prosés molding kapang katutup.Ieu diwangun ku dua satengah kapang, kapang bikang jeung kapang jalu, pompa pressurizing jeung gun suntik, tanpa pencét.Prosés RTM ilaharna ngagunakeun Mats kontinyu jeung stitch-beungkeut tinimbang Mats untaian dicincang.Lambaran mat diperlukeun pikeun mibanda ciri yén lambaran mat kudu gampang jenuh kalayan résin, perméabilitas hawa alus, résistansi scour résin alus tur overmoldability alus.

4. Prosés ngagulung:tikar untaian dicincangsarta Mats kontinyu umumna dipaké pikeun pungkal jeung ngabentuk lapisan-euyeub résin utamana dipaké pikeun produk, kaasup lapisan pinding jero sarta lapisan permukaan luar.Sarat pikeun mat serat kaca dina prosés pungkal anu dasarna sarua jeung pamadegan dina metoda leungeun lay-up.

5.Centrifugal casting molding: dicincang strand mat biasana dipaké salaku bahan baku.Mat strand dicincang ieu pre-diteundeun dina kapang, lajeng résin ditambahkeun kana puteran Rongga kapang kabuka, sarta gelembung hawa anu discharged ku centrifugation sangkan produk padet.Lambaran mat diwajibkeun gaduh ciri penetrasi anu gampang sareng perméabilitas hawa anu saé.

Urangtikar fiberglassAya sababaraha jinis: tikar permukaan fiberglass,  fiberglass dicincang strand mats, sarta kontinyutikar fiberglasss.The dicincang strand mat dibagi kana emulsion nabubuk kaca serat Mats.

PITUDUH

E-Kaca dicincang Strand Mat Emulsion

Indéks Kualitas-1040

225G

300G

450G

Item tés

Kritéria Nurutkeun

Unit

Standar

Standar

Standar

JENIS KACA

G / T 17470-2007

%

R2O<0,8%

R2O<0,8%

R2O<0,8%

Agén gandeng

G / T 17470-2007

%

SILANE

SILANE

SILANE

Wewengkon Beurat

GB / T 9914.3

g/m2

225±45

300±60

450±90

Loi eusi

GB / T 9914.2

%

1.5-12

1.5-8.5

1.5-8.5

CD Kakuatan Tegangan

GB / T 6006.2

N

≥40

≥40

≥40

Kakuatan tegangan MD

GB / T 6006.2

N

≥40

≥40

≥40

Kandungan Cai

GB / T 9914.1

%

≤0.5

≤0.5

≤0.5

Laju perméasi

G/T 17470

s

<250

<250

<250

Lebar

G/T 17470

mm

±5

±5

±5

Kakuatan bending

G/T 17470

MPa

Baku ≧123

Baku ≧123

Baku ≧123

baseuh ≧103

baseuh ≧103

baseuh ≧103

Kaayaan Test

Suhu Ambient(

10

Kalembaban Ambient(%)

Kami ngagaduhan seueur jinis roving fiberglass:panel roving,menyemprot nepi roving,SMC keliling,roving langsung,c kaca roving, sarta fiberglass roving pikeun chopping.


  • saméméhna:
  • Teras: