Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Kaca Serat Panel Roving dirakit Fiberglass

pedaran pondok:

Dirakit Panel Rovings 528S nyaéta roving bébas pulas pikeun dewan, coated ku silane basis agén wetting, cocog sarengrésin poliéster teu jenuh(UP), utamana dipaké pikeun nyieun dewan transparan jeung dewan transparan ngarasa.

MOQ: 10 ton


Rincian produk

Tag produk


panel fiberglass rovingutamana dipaké pikeun nyieun cadar transparan sarta cadar dirasakeun transparan.dewan boga ciri bahan lightweight, kakuatan tinggi, résistansi dampak alus, euweuh sutra bodas, sarta transmitansi lampu tinggi.

Prosés Molding Panel kontinyu

campuran résin ieu seragam disimpen dina jumlah dikawasa onto pilem gerak dina laju konstan.Ketebalan résin dikawasa ku péso tarik.Fiberglass roving dicincang sareng disebarkeun seragam kana résin.Lajeng pilem luhur diterapkeun ngabentuk struktur sandwich.Majelis baseuh ngarambat ngaliwatan oven curing pikeun ngabentuk panel komposit.

IM 3

Spésifikasi produk

Kami ngagaduhan seueur jinis roving fiberglass:panel roving,menyemprot nepi roving,SMC keliling,roving langsung,c kaca roving, sarta fiberglass roving pikeun chopping.

Modél E3-2400-528s
Tipe of Ukuran Silane
Ukuran Kodeu E3-2400-528s
liniér Kapadetan(tex) 2400 TEX
Filamén Diameter (μm) 13

 

liniér Kapadetan (%) Uap eusi Ukuran eusi (%) Pegatna Kakuatan
ISO 1889 ISO3344 ISO1887 ISO3375
± 5 ≤ 0,15 0.55 ± 0. 15 120 ± 20

Pasar Pamakéan Ahir

(Gedong sareng Konstruksi / Otomotif / Pertanian / Poliéster Dikuatan Fibreglass)

IM 4

PENYIMPANAN

• Iwal mun disebutkeun dieusian, produk fiberglass kudu disimpen di wewengkon garing, tiis, sarta Uap-bukti.
• Produk orat kedah tetep dina bungkusan aslina dugi sateuacan dianggo.Suhu kamar sareng kalembaban kedah dijaga dina - 10 ℃ ~ 35 ℃ sareng ≤ 80% masing-masing.
• Pikeun mastikeun kasalametan sarta ngahindarkeun karuksakan kana produk, nu pallets teu kudu tumpuk leuwih ti tilu lapisan luhur.
• Nalika pallets tumpuk dina 2 atanapi 3 lapisan, perawatan husus kudu dilaksanakeun pikeun neuleu na mulus mindahkeun pallets luhur.

fiberglass roving


  • saméméhna:
  • Teras: