Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Fiberglass bolong 50sqm 145g plastering na Rendering

pedaran pondok:

Serat Kaca Tahan Alkali bolongIeu anyaman tina alkali-haratis atawa hampang orat alkali, lajeng coated ku lem alkali-tahan jeung diolah ku pagawean panas-suhu luhur.Cai mibanda lalawanan basa, kalenturan, sarta kakuatan tensile tinggi, éta salawasna dipaké pikeun insulasi termal, waterproofing, sarta résistansi retakan dina widang wangunan.

MOQ: 10 ton


Rincian produk

Tag produk


Ciri utama

(1) BAHAN MENTAH KUALITAS TINGGI: Bahan baku anu saé dipilih salaku bahan baku kalayan kakuatan anu luhur sareng kateguhan anu saé.

(2) Résistansi ALKALI TINGGI: Lemes sareng caang, kateguhan luhur, teu aya iteuk.

(3) KUMPUL RAPI: Pucukna padet sareng henteu kaganggu, sareng gaya adhesion kuat.kakuatan tensile tinggi.

(4) Rupa-rupa spésifikasi: Loba kelir bisa ngaropéa, mangga konsultasi kami.

(5) PRODUSEN DIJUAL LANGSUNG: Gudang henteu cekap, hargana lumayan sareng spésifikasina lengkep, punten mésér.

Aplikasi

(1)Fiberglass bolongdipaké pikeun tulangan témbok.

(2) Fiberglass bolong mangrupa bahan idéal pikeun insulasi panas témbok luar.

(3) Fiberglass bolong bisa dilarapkeun ka bitumen salaku hateup bahan waterproof, ku kituna pikeun nguatkeun kakuatan tensile tur hirupna bitumen.

(4) Pikeun tulangan marmer, mosaic, jeung batu, moyok.

spésifikasi

(1) bolong 16x16, bolong 12x12, bolong 9x9, bolong 6x6, bolong 4x4, bolong 2,5x2,5

15x14 bolong, 10x10 bolong, 8x8 bolong, 5x4 bolong, 3x3 bolong, 1x1 bolong, jeung saterusna.

(2) Beurat / sq.meter: 40g-800g

(3) Unggal roll panjangna: 10m, 20m, 30m, 50m-300m

(4) Rubak: 1m-2,2m

(5) Warna: Bodas (standar) biru, héjo, oranyeu, konéng, jeung sajabana.

(6) Urang bisa ngahasilkeun loba spésifikasi sarta ngagunakeun bungkusan béda nurutkeun requests konsumén '.

Pamakéan

(1)75g / m2 atanapi kirang: Dipaké dina tulangan slurry ipis, pikeun ngaleungitkeun retakan leutik sarta sumebar di sakuliah tekanan permukaan.

(2) 110g / m2 atawa ngeunaan: loba dipaké dina tembok indoor na outdoor, nyegah rupa-rupa bahan (kayaning bata, kai lampu, struktur prefabricated) perlakuan atawa disababkeun ku rupa-rupa koefisien ékspansi retakan témbok jeung putus.

(3) 145g / m2 atawa ngeunaan: Dipaké dina témbok jeung dicampurkeun dina sagala rupa bahan (kayaning bata, kai lampu, sarta struktur prefabricated), pikeun nyegah cracking sarta paburencay tekanan permukaan sakabeh, utamana dina sistem insulasi témbok éksternal (3) EIFS).

(4) 160g / m2 atawa ngeunaan: Dipaké dina lapisan insulator tina tulangan dina mortir, ngaliwatan shrinkage sarta parobahan suhu ku nyadiakeun spasi pikeun ngajaga gerakan antara lapisan, nyegah retakan sarta beubeulahan alatan shrinkage atawa parobahan suhu.

data teknis

Nomer Barang

Benang (Tex)

Jaring (mm)

Dénsitas cacah / 25mm

Kakuatan Tensile × 20cm

 

Struktur anyaman

 

 

Kandungan resin%

 

Leumpang

Weft

Leumpang

Weft

Leumpang

Weft

Leumpang

Weft

45g2.5x2.5

33×2

33

2.5

2.5

10

10

550

300

Leno

18

60g2.5x2.5

40×2

40

2.5

2.5

10

10

550

650

Leno

18

70g 5x5

45×2

200

5

5

5

5

550

850

Leno

18

80g 5x5

67×2

200

5

5

5

5

700

850

Leno

18

90g 5x5

67×2

250

5

5

5

5

700

1050

Leno

18

110g 5x5

100×2

250

5

5

5

5

800

1050

Leno

18

125g 5x5

134×2

250

5

5

5

5

1200

1300

Leno

18

135g 5x5

134×2

300

5

5

5

5

1300

1400

Leno

18

145g 5x5

134×2

360

5

5

5

5

1200

1300

Leno

18

150g 4x5

134×2

300

4

5

6

5

1300

1300

Leno

18

160g 5x5

134×2

400

5

5

5

5

1450

1600

Leno

18

160g 4x4

134×2

300

4

4

6

6

1550

1650

Leno

18

165g 4x5

134×2

350

4

5

6

5

1300

1300

Leno

18

Bungkusan jeung neundeun

·Fiberglass bolongbiasana dibungkus dina kantong poliétilén, teras 4 gulungan disimpen kana karton corrugated anu cocog.

·Wadah standar 20 kaki tiasa ngeusian sakitar 70000m2 bolong orat, wadahna 40 kaki tiasa ngeusian sakitar 15000 m2 lawon jaring orat.

·Fiberglass bolong kudu disimpen dina tiis, garing, wewengkon cai-bukti.Disarankeun yén kamar

Suhu sareng kalembaban kedah dijaga dina 10 ℃ dugi ka 30 ℃ sareng 50% dugi ka 75% masing-masing.

·Mangga tetep produk dina bungkusan aslina saméméh dipaké pikeun henteu leuwih ti 12 bulan, Ngahindarkeun nyerep Uap.

·Rincian pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna.

Sajaba ti éta, produk populér urang téhfiberglass roving, tikar fiberglass, jeungkapang-release lilin.Surélék lamun perlu

https://www.frp-cqdj.com/fiberglass-mesh/

  • saméméhna:
  • Teras: