Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Résin poliéster teu jenuh

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • Résin poliéster teu jenuh Pikeun Frp

    Résin poliéster teu jenuh Pikeun Frp

    Résin 189 mangrupa résin poliéster teu jenuh kalayan tincture bénzéna, tincture cis sareng glikol standar salaku bahan baku utama.Eta geus leyur dina styrene cross-linking monomér sarta ngabogaan viskositas sedeng jeung réaktivitas sedeng.

  • Produsén résin poliéster teu jenuh

    Produsén résin poliéster teu jenuh

    Résin 7937 nyaéta résin poliéster teu jenuh ortho-phthalic kalayan anhidrida phthalic, anhidrida maleat sareng diol standar salaku bahan baku utama.
    Ieu presents alus cai-bukti, minyak jeung sipat tahan suhu luhur.

  • Orthophthalic Unsaturated Poliéster Résin

    Orthophthalic Unsaturated Poliéster Résin

    résin 9952L mangrupa résin poliéster teu jenuh ortho-phthalic kalawan tincture bénzéna, cis tincture na diols baku salaku bahan baku utama.Eta geus leyur dina crosslinking monomér kayaning stirena sarta mibanda viskositas lemah sareng réaktivitas tinggi.