Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Pambantu

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • Thermosetting Résin Curing Agen

    Thermosetting Résin Curing Agen

    Curing Agent nyaeta tujuan umum métil étil keton péroxida (MEKP) pikeun curing résin poliéster teu jenuh ku ayana akselerator kobalt di kamar jeung suhu elevated, dikembangkeun pikeun tujuan umum GRP- sarta non GRP-aplikasi kayaning curing of laminating. résin jeung castings.
    Pangalaman praktis salami mangtaun-taun parantos ngabuktikeun yén pikeun aplikasi laut MEKP khusus kalayan eusi cai anu lemah sareng tanpa sanyawa polar ditungtut pikeun nyegah osmosis sareng masalah sanésna.Agen Curing nyaéta MEKP disarankan pikeun aplikasi ieu.

     

  • Akselerator Kobalt Octoate pikeun Unsaturated Poliéster Résin

    Akselerator Kobalt Octoate pikeun Unsaturated Poliéster Résin

    Kobalt akselerator pikeun tujuan umum résin poliéster teu jenuh, Ieu meta jeung agén curing dina résin pikeun cageur dina suhu kamar jeung shorten waktu curing tina gél résin.