Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Produk

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • Tikar Fiberglass E-Kaca Cincang Strand Mat (Bubuk)

    Tikar Fiberglass E-Kaca Cincang Strand Mat (Bubuk)

    E-Kaca dicincang Strand Mat dijieunna tinaUntaian Dicincang Fiberglass bébas alkali, anu disebarkeun sacara acak sareng dihijikeun sareng binder poliéster dina bentuk bubuk atanapi émulsi.Mats cocog sarengpoliéster teu jenuh, vinyl éster, jeung rupa résin séjén.Ieu utamana dipaké dina leungeun lay-up, filamén pungkal, sarta prosés molding komprési.Produk FRP anu khas nyaéta panél, bak, kapal, pipa, menara pendingin, siling interior mobil, set lengkep pakakas Saniter, jsb.

    MOQ: 10 ton

  • E-Kaca dicincang Strand Mat Emulsion

    E-Kaca dicincang Strand Mat Emulsion

    E-Kaca dicincang Strand Mat dijieunna tinaUntaian Dicincang Fiberglass bébas alkali, anu disebarkeun sacara acak sareng dihijikeun sareng binder poliéster dina bentuk bubuk atanapi émulsi.Mats cocog sarengpoliéster teu jenuh, vinyl éster, jeung rupa résin séjén.Ieu utamana dipaké dina leungeun lay-up, filamén pungkal, sarta prosés molding komprési.Produk FRP anu khas nyaéta panél, bak, kapal, pipa, menara pendingin, siling interior mobil, set lengkep pakakas Saniter, jsb.

    MOQ: 10 ton

  • Fiberglass Surface Mat E-kaca

    Fiberglass Surface Mat E-kaca

    Fiberglass surface mat: Prosés produksi unik orat permukaan mat nangtukeun yén serat permukaan boga ciri flatness, dispersi seragam, rarasaan leungeun alus, sarta perméabilitas hawa kuat.
    Mat permukaan boga ciri infiltrasi résin gancang.Mat permukaan dipaké dina orat bertulang produk palastik, sarta perméabilitas hawa alus na nyandak résin ka tembus gancang, sagemblengna eliminates gelembung jeung noda bodas, sarta moldability alus na cocog pikeun sagala bentuk kompléks., Bisa nutupan nepi tékstur lawon, ngaronjatkeun finish permukaan jeung kinerja anti leakage, dina waktos anu sareng ningkatkeun kakuatan geser interlaminar sarta roughness permukaan, sarta ngaronjatkeun résistansi korosi sarta lalawanan cuaca produk mangrupa kabutuhan pikeun manufaktur kualitas luhur. molds FRP jeung produk.produk nu cocog pikeun FRP leungeun lay-up molding, pungkal molding, propil pultrusion, pelat datar kontinyu, vakum adsorption molding, sarta prosés lianna.

    MOQ: 10 ton

  • Fiberglass lawon silika gél fireproof lawon silicone coated

    Fiberglass lawon silika gél fireproof lawon silicone coated

    Kain Fiberglass: Kain Fiberglass mangrupikeun lawon serat gelas anu suhu luhur, anti korosi, kakuatan tinggi anu dicalender atanapi diresapi ku karét silikon.Ieu mangrupakeun-kinerja tinggi anyar, produk bahan komposit multi-tujuan.Urang ogé ngahasilkeunfiberglass anyaman roving, fiberglass roving, tikar fiberglassjeungbolong fiberglass.

    MOQ: 10 ton

  • Langsung Roving 4800tex Pikeun filamén winding, Pultrusion, anyaman

    Langsung Roving 4800tex Pikeun filamén winding, Pultrusion, anyaman

    Direct Roving dilapis ku ukuran dumasar silane anu cocog sarengpoliéster teu jenuh, vinyl éster jeungrésin époksisarta dirancang pikeun filamén pungkal, pultrusion sarta aplikasi anyaman.

    MOQ: 10 ton

  • 45 gsm fiberglass bolong roll pikeun beton

    45 gsm fiberglass bolong roll pikeun beton

    Kaca Serat Bolongmangrupakeun bolong reinforcing pikeun embedding kana mortir pikeun Internal & External Thermal Insulation Composite Systems.Pikeun façades atanapi pedestals kakeunaan beban mékanis luhur.

    Mangpaat:ngalereskeun témbok plat garing, mendi plasterboard, retakan di sagala rupa tembok, sarta surfaces témbok séjén.

    MOQ: 10 ton

  • Fiberglass dicincang untaian E-Kaca tulangan pikeun Beton

    Fiberglass dicincang untaian E-Kaca tulangan pikeun Beton

    E-Kaca Fiberglass dicincang untaianéta bahan baku utama pikeun Papan Gypsum, Tulangan Beton, Tulangan Semén, sarta Produk Beton / Gypsum lianna.Fiberglass Chopped Strand mangrupikeun produk énggal pikeun harta perlindungan lingkungan.Hal ieu loba dipaké dina widang Industri Konstruksi.
    Orat dicincang Strand dirawat ku agén gandeng silane, nu ngajadikeun eta boga dispersity alus teuing jeung komposisi jeung bahan anorganik sejen tur résin pikeun pamakéan sabenerna.

    MOQ: 10 ton

  • Fiberglass bolong lawon Alkali-tahan tulangan

    Fiberglass bolong lawon Alkali-tahan tulangan

    Serat Kaca Tahan Alkali bolongdianyam kufiberglass rovingsalaku dasarna bolong teras dilapis ku lateks tahan alkali.Cai mibanda rupa alkali-tahan, kakuatan tinggi, jsb.
    spésifikasi normal kami nyaéta kieu, spésifikasi husus bisa ngaropéa

    MOQ: 10 ton

  • Sedeng Alkali (C-kaca) Fiberglass Roving

    Sedeng Alkali (C-kaca) Fiberglass Roving

    C gelasFiberglass Roving mangrupakeun produk semi-rengse serat gelas dijieunna tina kaca sedeng-alkali jeung diolah ku runtuyan parabot serat gelas.Cai mibanda rupa-rupa sipat jeung kagunaan.fineness nyaeta 0.03mm-0.06mm.Kayaning katun, kakuatan tensile kuat, warna pérak-bodas, non-toksik sarta hambar, résistansi asam jeung alkali, résistansi korosi, résistansi suhu luhur, kinerja insulasi alus, loba dipaké dina bahan wangunan, minyak bumi, bahan insulasi kimiawi, utamana salaku bahan utama pikeun nyieun FRP.

  • Kaca Serat Panel Roving dirakit Fiberglass

    Kaca Serat Panel Roving dirakit Fiberglass

    Dirakit Panel Rovings 528S nyaéta roving bébas pulas pikeun dewan, coated ku silane basis agén wetting, cocog sarengrésin poliéster teu jenuh(UP), utamana dipaké pikeun nyieun dewan transparan jeung dewan transparan ngarasa.

    MOQ: 10 ton

  • Kain Serat Karbon 6k 3k Adat

    Kain Serat Karbon 6k 3k Adat

    lawon serat karbon: lawon serat karbon dipaké pikeun tensile, geser jeung tulangan seismik sahiji anggota struktural.Bahan ieu dianggo sareng lem impregnating anu ngadukung janten bahan komposit serat karbon.

  • Aramid serat lawon bulletproof manteng

    Aramid serat lawon bulletproof manteng

    Lawon serat Aramid: Serat Aramid mangrupikeun jinis serat sintétik téknologi tinggi kalayan kakuatan super tinggi, modulus tinggi, résistansi suhu luhur, résistansi asam sareng alkali, beurat hampang sareng sipat anu saé sanés.Kakuatanna nyaéta 2 dugi ka 3 kali tina kawat baja atanapi serat gelas, sareng kateguhanna nyaéta kawat baja.Beuratna ngan ukur kira-kira 1/5 tina kawat baja, sareng henteu terurai atanapi ngalembereh dina suhu 560 derajat.Cai mibanda insulasi alus sarta sipat anti sepuh, sarta boga siklus hirup panjang.