Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Produk

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami ngagaduhan pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener ngalakonan ogé, CQDJ nyaeta salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakonan orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • Akselerator Kobalt Octoate pikeun Unsaturated Poliéster Résin

    Akselerator Kobalt Octoate pikeun Unsaturated Poliéster Résin

    Kobalt akselerator pikeun tujuan umum résin poliéster teu jenuh, Ieu meta jeung agén curing dina résin pikeun cageur dina suhu kamar jeung shorten waktu curing tina gél résin.

  • HCM-1 Vinyl Éster Kaca Flake mortir

    HCM-1 Vinyl Éster Kaca Flake mortir

    HCM-1 Vinyl Éster Kaca Flake Mortar mangrupakeun runtuyan husus skala suhu luhur jeung bahan tahan korosi dimekarkeun pikeun alat desulfurization gas flue (FGD).
    Dijieunna tina résin éster vinyl epoxy phenolic kalawan résistansi korosi tinggi, résistansi suhu luhur sarta kateguhan tinggi salaku bahan pilem-ngabentuk, ditambahkeun ku bahan flake perlakuan permukaan husus sarta aditif patali, sarta diolah ku pigmén tahan korosi lianna.Bahan ahir nyaéta Mushy.

  • Orthophthalic Unsaturated Poliéster Résin

    Orthophthalic Unsaturated Poliéster Résin

    résin 9952L mangrupa résin poliéster teu jenuh ortho-phthalic kalawan tincture bénzéna, cis tincture na diols baku salaku bahan baku utama.Eta geus leyur dina crosslinking monomér kayaning stirena sarta mibanda viskositas lemah sareng réaktivitas tinggi.

  • Résin poliéster teu jenuh Pikeun Frp

    Résin poliéster teu jenuh Pikeun Frp

    Résin 189 mangrupa résin poliéster teu jenuh kalayan tincture bénzéna, tincture cis sareng glikol standar salaku bahan baku utama.Eta geus leyur dina styrene cross-linking monomér sarta ngabogaan viskositas sedeng jeung réaktivitas sedeng.

  • Aramid serat lawon bulletproof manteng

    Aramid serat lawon bulletproof manteng

    Lawon serat Aramid: Serat Aramid mangrupikeun jinis serat sintétik téknologi tinggi kalayan kakuatan super tinggi, modulus tinggi, résistansi suhu luhur, résistansi asam sareng alkali, beurat hampang sareng sipat anu saé sanés.Kakuatanna nyaéta 2 dugi ka 3 kali tina kawat baja atanapi serat gelas, sareng kateguhanna nyaéta kawat baja.Beuratna ngan ukur kira-kira 1/5 tina kawat baja, sareng éta henteu terurai atanapi ngalembereh dina suhu 560 derajat.Cai mibanda insulasi alus sarta sipat anti sepuh, sarta boga siklus hirup panjang.

  • Serat Karbon Lambaran Plate 3k 8mm Diaktipkeun 2mm

    Serat Karbon Lambaran Plate 3k 8mm Diaktipkeun 2mm

    Lambaran Serat Karbon: Lambaran serat karbon mangrupikeun papan serat karbon anu ngagunakeun résin pikeun nyusup sareng ngerasan serat karbon anu disusun dina arah anu sami pikeun ngabentuk papan serat karbon, anu sacara efektif tiasa ngarengsekeun masalah konstruksi susah tina lawon serat karbon multi-lapisan sareng volume rékayasa badag, kalawan pangaruh tulangan alus tur konstruksi merenah.

  • Fiberglass bolong 50sqm 145g plastering na Rendering

    Fiberglass bolong 50sqm 145g plastering na Rendering

    Serat Kaca Tahan Alkali bolongIeu anyaman tina alkali-haratis atawa hampang orat alkali, lajeng coated ku lem alkali-tahan jeung diolah ku pagawean panas-suhu luhur.Cai mibanda lalawanan basa, kalenturan, sarta kakuatan tensile tinggi, éta salawasna dipaké pikeun insulasi termal, waterproofing, sarta résistansi retakan dina widang wangunan.

    MOQ: 10 ton

  • Tikar Fiberglass E-Kaca Cincang Strand Mat (Bubuk)

    Tikar Fiberglass E-Kaca Cincang Strand Mat (Bubuk)

    E-Kaca dicincang Strand Mat dijieunna tinaUntaian Dicincang Fiberglass bébas alkali, anu disebarkeun sacara acak sareng dihijikeun sareng binder poliéster dina bentuk bubuk atanapi émulsi.Mats cocog sarengpoliéster teu jenuh, vinyl éster, jeung rupa résin séjén.Ieu utamana dipaké dina leungeun lay-up, filamén pungkal, sarta prosés molding komprési.Produk FRP anu khas nyaéta panél, bak, kapal, pipa, menara pendingin, siling interior mobil, set lengkep pakakas Saniter, jsb.

    MOQ: 10 ton

  • E-Kaca dicincang Strand Mat Emulsion

    E-Kaca dicincang Strand Mat Emulsion

    E-Kaca dicincang Strand Mat dijieunna tinaUntaian Dicincang Fiberglass bébas alkali, anu disebarkeun sacara acak sareng dihijikeun sareng binder poliéster dina bentuk bubuk atanapi émulsi.Mats cocog sarengpoliéster teu jenuh, vinyl éster, jeung rupa résin séjén.Ieu utamana dipaké dina leungeun lay-up, filamén pungkal, sarta prosés molding komprési.Produk FRP anu khas nyaéta panél, bak, kapal, pipa, menara pendingin, siling interior mobil, set lengkep pakakas Saniter, jsb.

    MOQ: 10 ton

  • Fiberglass Surface Mat E-kaca

    Fiberglass Surface Mat E-kaca

    Fiberglass surface mat: Prosés produksi unik orat permukaan mat nangtukeun yén serat permukaan boga ciri flatness, dispersi seragam, rarasaan leungeun alus, sarta perméabilitas hawa kuat.
    Mat permukaan boga ciri infiltrasi résin gancang.Mat permukaan dipaké dina orat bertulang produk palastik, sarta perméabilitas hawa alus na nyandak résin ka tembus gancang, sagemblengna eliminates gelembung jeung noda bodas, sarta moldability alus na cocog pikeun sagala bentuk kompléks., Bisa nutupan nepi tékstur lawon, ngaronjatkeun finish permukaan jeung kinerja anti leakage, dina waktos anu sareng ningkatkeun kakuatan geser interlaminar sarta roughness permukaan, sarta ngaronjatkeun résistansi korosi sarta lalawanan cuaca produk mangrupa kabutuhan pikeun manufaktur kualitas luhur. molds FRP jeung produk.produk nu cocog pikeun FRP leungeun lay-up molding, pungkal molding, propil pultrusion, pelat datar kontinyu, vakum adsorption molding, sarta prosés lianna.

    MOQ: 10 ton

  • Fiberglass lawon silika gél fireproof lawon silicone coated

    Fiberglass lawon silika gél fireproof lawon silicone coated

    Kain Fiberglass: Kain Fiberglass mangrupikeun lawon serat gelas anu suhu luhur, anti korosi, kakuatan tinggi anu dicalender atanapi diresapi ku karét silikon.Ieu mangrupakeun-kinerja tinggi anyar, produk bahan komposit multi-tujuan.Urang ogé ngahasilkeunfiberglass anyaman roving, fiberglass roving, tikar fiberglassjeungbolong fiberglass.

    MOQ: 10 ton

  • Langsung Roving 4800tex Pikeun filamén winding, Pultrusion, anyaman

    Langsung Roving 4800tex Pikeun filamén winding, Pultrusion, anyaman

    Direct Roving dilapis ku ukuran dumasar silane anu cocog sarengpoliéster teu jenuh, vinyl éster jeungrésin époksisarta dirancang pikeun filamén pungkal, pultrusion sarta aplikasi anyaman.

    MOQ: 10 ton