Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Fiberglass anyaman Roving

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami ngagaduhan pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener ngalakonan ogé, CQDJ nyaeta salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakonan orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • E-Kaca Fiberglass anyaman Roving

    E-Kaca Fiberglass anyaman Roving

    E-kaca Serat anyaman Rovingaya dina rupa-rupa résin nguatkeun sistem, mangrupa salah sahiji serat tékstil neneng, ngabogaan kakuatan tensile husus gede ti kawat baja diaméterna sarua, dina beurat handap.loba dipaké dina prosés mékanis leungeun jeung nempelkeun karajinan shaping tina serat gelas plastik bertulang.

    MOQ: 10 ton