Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

E-Kaca Fiberglass anyaman Roving

pedaran pondok:

E-kaca Serat anyaman Rovingaya dina rupa-rupa résin nguatkeun sistem, mangrupa salah sahiji serat tékstil neneng, ngabogaan kakuatan tensile husus gede ti kawat baja diaméterna sarua, dina beurat handap.loba dipaké dina prosés mékanis leungeun jeung nempelkeun karajinan shaping tina serat gelas plastik bertulang.

MOQ: 10 ton


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• Lungsi na weft roving Blok dina cara paralel tur datar, hasilna tegangan seragam.
• serat padet Blok, hasilna stabilitas diménsi luhur jeung nyieun penanganan gampang.
• moldability Alus, saum sareng lengkep baseuh dina résin, hasilna produktivitas tinggi.
• transparansi Alus jeung kakuatan tinggi produk komposit
• moldability alus tur durability sahingga handing gampang.
• Warp jeung weft roving Blok dina cara paralel jeung datar hasilna tegangan seragam jeung pulas saeutik pisan.
• sipat mékanis alus teuing
• Alus baseuh-kaluar dina résin.

APLIKASI

•Pétrokimia: pipa, bak, silinder gas minyak bumi cair
• Angkutan: mobil, beus, tanker, tank, tabung gas cair
• Industri listrik: panerapan industri jeung rumah tangga, papan sirkuit dicitak, jeung cangkang pakakas éléktronik
•Bahan wangunan: Balok kolom, pager, ubin warna gelombang, piring hiasan, dapur
• Industri mesin: struktur pesawat, bilah kipas, bagian senjata api, tulang jieunan, jeung huntu
•Ilmu jeung téhnologi pertahanan: industri aerospace, industri komunikasi pakarang;satelit rudal, shuttle spasi, base militér, helm, transformasi panto cab pesawat
• Budaya luang: fishing rod, klub golf, ténis rakét, ruku jeung panah, tihang, boling, kolam renang, snowboard

Urang ogé nyadiakeunlawon fiberglass, lawon fireproof, jeungbolong fiberglass.

Kami ngagaduhan seueur jinis roving fiberglass:panel roving,menyemprot nepi roving,SMC keliling,roving langsung,c kaca roving, sarta fiberglass roving pikeun chopping.

E-Kaca Fiberglass anyaman Roving

Barang

Tex

Jumlah lawon

(akar/cm)

Unit massa wewengkon

(g/m)

Kakuatan putus (N)

Lebar (mm)

Bungkus benang

Benang weft

Bungkus benang

Benang weft

Bungkus benang

Benang weft

EWR200 180 180

6.0

5.0

200+15

1300

1100

30-3000
EWR300 300 300

5.0

4.0

300+15

1800

1700

30-3000
EWR400 576 576

3.6

3.2

400±20

2500

2200

30-3000
EWR500 900 900

2.9

2.7

500±25

3000

2750

30-3000
EWR600

1200

1200

2.6

2.5

600±30

4000

3850

30-3000
EWR800

2400

2400

1.8

1.8

800+40

4600

4400

30-3000

Bungkusan jeung neundeun

·Anyaman kelilingbisa dihasilkeun dina rubak béda, unggal roll ieu tatu dina tube karton cocog kalayan diaméter jero 100mm, lajeng nempatkeun kana kantong poliétilén,
· Nyepetkeun lawang kantong sareng dibungkus kana kotak kardus anu cocog.Kana pamundut customer urang, produk ieu bisa shipped boh kalawan bungkusan karton wungkul atanapi kalawan bungkusan,
· Dina bungkusan Usuk, produkna tiasa sacara horisontal ditunda palet sareng diikat ku tali bungkus sareng ngaleutikan pilem.
· Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa
· Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna


  • saméméhna:
  • Teras: