Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Sedeng Alkali (C-kaca) Fiberglass Roving

pedaran pondok:

C gelasFiberglass Roving mangrupakeun produk semi-rengse serat gelas dijieunna tina kaca sedeng-alkali jeung diolah ku runtuyan parabot serat gelas.Cai mibanda rupa-rupa sipat jeung kagunaan.fineness nyaeta 0.03mm-0.06mm.Kayaning katun, kakuatan tensile kuat, warna pérak-bodas, non-toksik sarta hambar, résistansi asam jeung alkali, résistansi korosi, résistansi suhu luhur, kinerja insulasi alus, loba dipaké dina bahan wangunan, minyak bumi, bahan insulasi kimiawi, utamana salaku bahan utama pikeun nyieun FRP.


Rincian produk

Tag produk


Bubuka produk

Éta dijieun tina bal kaca atawa kaca runtah ngaliwatan lebur suhu luhur, gambar kawat, pungkal jeung prosés lianna.Pausahaan adopts téhnologi gambar kawat crucible panas bola kaca ka suhu cukup luhur, lajeng draws spésifikasi béda tina benang serat gelas ngaliwatan bushing alloy platinum-rhodium.

https://www.frp-cqdj.com/fiberglass-roving/

Idéntifikasi

https://www.frp-cqdj.com/fiberglass-roving/

Spésifikasi Produk: (Di handap ieu mangrupikeun spésifikasi konvensional, upami anjeun kedah ngaropea, mangga ngahubungi manajer produk)

APLIKASI

Benang serat kaca medium-alkali mangrupakeun salah sahiji bahan baku utama pikeun bahan insulating listrik, bahan filter industri, anti korosi, Uap-bukti, panas-insulating, sora-insulating, shock-nyerep bahan, reinforcing bahan jeung bahan séjén, jeung loba dipaké dina tékstillawon bolong témbok, grinding roda tulangan Mesh,lawon tahan seuneu,lawon filter jeung bahan séjén.

 

Modél

 

bahan

 

eusi alkali

Diaméter serat tunggal

 

Jumlah

 

Kakuatan

CC11-67

 

 

 

 

 

 

C

 

 

 

 

 

6-12.4

11

67

>=0.4

CC13-100

13

100

>=0.4

CC13-134

13

134

>=0.4

CC11-72*1*3

 

11

 

216

 

>=0,5

CC13-128*1*3

 

13

 

384

 

>=0,5

CC13-132*1*4

 

13

 

396

 

>=0,5

CC11-134*1*4

 

11

 

536

 

> = 0,55

CC12-175*1*3

 

12

 

525

 

> = 0,55

CC12-165*1*2

 

12

 

330

 

> = 0,55

 

HARTA

Keunggulan benang pintal fiberglass:
efisiensi filter 1.High
2. lalawanan korosi
3.High nolak suhu

Bungkusan sareng pangiriman

Jangkungna bungkusan mm (in)

260(10)

Paket diaméterna jero mm (in)

100 (3.9)

Pakét luar diaméterna mm (di)

270(10.6)

Beurat Paket kg (lb)

17(37.5)

 

Jumlah lapisan

3

4

Jumlah doffs per lapisan

16

Jumlah doffs per palet

48

64

Beurat Net per kg palet (lb)

816(1799)

1088(2398.6)

 

Panjang Usuk mm (in)

1120(44)

Lebar palet mm (in)

1120(44)

Jangkungna palet mm (di)

940(37)

1200(47)

 

3
produsén fiberglass
https://www.frp-cqdj.com/fiberglass-direct-roving-e-glass-general-purpose-product/

Perusahaan kami utamina nyayogikeun produk sareng jasa ieu:fiberglass roving langsung, panel fiberglass roving, fiberglass semprot nepi roving,bolong fiberglass, orat dicincang strand mat, orat stitched mat, fiberglass lawon unidirectional, fiberglass lawon biaxial, poliéster stitched combo mat, jsb, ogé nyadiakeun kaca serat lawon, orat anyaman roving, mat permukaan fiberglass, lawon serat karbon, lawon serat aramid, résin epoxy, résin poliéster jeung bahan baku lianna, sarta bahan bantu, nyadiakeun konsumén jeung téhnologi produksi konsultan jeung jasa.Wewengkon industri jasa ayeuna nyaéta pipelines kotamadya, lebu lingkungan, kakuatan angin, korosi kimiawi, angkutan ranté tiis, FRP shipbuilding, propil pultruded, jsb. sarta meunang negeskeun maranéhanana.

6

  • saméméhna:
  • Teras: