Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

45 gsm fiberglass bolong roll pikeun beton

pedaran pondok:

Kaca Serat Bolongmangrupakeun bolong reinforcing pikeun embedding kana mortir pikeun Internal & External Thermal Insulation Composite Systems.Pikeun façades atanapi pedestals kakeunaan beban mékanis luhur.

Mangpaat:ngalereskeun témbok plat garing, mendi plasterboard, retakan di sagala rupa tembok, sarta surfaces témbok séjén.

MOQ: 10 ton


Rincian produk

Tag produk


Fitur produk

(1) Stabilitas kimiawi anu saé. Résistansi alkali, résistansi asam, résistansi cai, erosi semén, korosi kimiawi sanés, sareng saterasna.

(2) kakuatan High, modulus tinggi, sarta lightweight.

(3) stabilitas dimensi Leuwih alus, teuas, datar, teu gampang keuna deformasi jeung positioning.

(4) Résistansi dampak anu saé.(kusabab kakuatan anu luhur sareng kateguhan)

(5) Pilihan ketat bahan: Ngagunakeun kualitas luhur sedeng alkali atawa alkali-gratis serat kaca, lalawanan alkali alus.

(6) karajinan exquisite: Produk dijieun ku mesin precision, sarta beungeut net lemes jeung tahan ka narik.

(7) Fitur-kualitas luhur: produk ngabogaan kakuatan tinggi.résistansi alkali alus, mendi interweaving kuat, sarta bolong seragam.

(8) Pangwangunan anu merenah: Taya cracking alatan parobahan musiman, parobahan suhu, résistansi cracking kuat, sarta waktu pamakéan panjang.

Aplikasi

Cocog jeung hiasan indoor jeung outdoor, sagala jinis panels témbok partisi, papan gips, tilu ceilings triplek, sarta internal tur éksternal mendi lapis, pikeun nyegah cracking, hususna keur kapindahan slight tina tembok non-struktural disababkeun ku ékspansi termal jeung kontraksi atawa lianna. alesan nu teu dipikanyaho, Jeung cracking tina palapis finish témbok, nu tindakan minangka panyangga a, ogé ​​bisa ningkatkeun adhesion tina palapis finish témbok jeung ningkatkeun daya tahan dampak.Urang ogé nyadiakeunfiberglass rovingpikeun produksi bolong.

(1) bahan témbok bertulang:

(2) produk semén bertulang;

(3) insulasi éksternal:

(4) jaringan pribadi(VPNS).granit, Mosaic, marmer deui net;

(5) bahan waterproofing, roofing aspal waterproof

(6) plastik bertulang, bahan rangka karét:

(7) dewan pencegahan seuneu;

(8) dasar kabayang grinding

(9) geogrid permukaan jalan;

(10) ngawangun pita sealing, jsb

spésifikasi

• 16x16 bolong, 12x12 bolong, 9x9 bolong, 6x6 bolong, 4x4 bolong, 2,5x2,5 bolong

15x14 bolong, 10x10 bolong, 8x8 bolong, 5x4 bolong, 3x3 bolong, 1x1 bolong, jeung saterusna.

• beurat / sq.meter: 40g-800g

• Unggal gulungan panjangna: 10m, 20m, 30m, 50m-300m

• rubak: 1m-2,2m

• Warna: Bodas (standar) biru, héjo, oranyeu, koneng, jeung sajabana.

• Urang bisa ngahasilkeun loba spésifikasi sarta ngagunakeun bungkusan béda nurutkeun requests konsumén '.

Pamakéan

• 75g / m2 atanapi kirang: Dipaké dina tulangan slurry ipis.

• 110g / m2 atawa ngeunaan: loba dipaké dina tembok indoor na outdoor.

• 145g / m2 atawa ngeunaan: Dipaké dina témbok jeung dicampurkeun dina sagala rupa bahan.

• 160g / m2 atawa ngeunaan: Dipaké dina lapisan insulator tulangan dina mortir.

data teknis

Nomer Barang

Benang (Tex)

Jaring (mm)

Dénsitas cacah / 25mm

Kakuatan Tensile × 20cm

 

Struktur anyaman

 

 

Kandungan resin%

 

Leumpang

Weft

Leumpang

Weft

Leumpang

Weft

Leumpang

Weft

45g2.5x2.5

33×2

33

2.5

2.5

10

10

550

300

Leno

18

60g2.5x2.5

40×2

40

2.5

2.5

10

10

550

650

Leno

18

70g 5x5

45×2

200

5

5

5

5

550

850

Leno

18

80g 5x5

67×2

200

5

5

5

5

700

850

Leno

18

90g 5x5

67×2

250

5

5

5

5

700

1050

Leno

18

110g 5x5

100×2

250

5

5

5

5

800

1050

Leno

18

125g 5x5

134×2

250

5

5

5

5

1200

1300

Leno

18

135g 5x5

134×2

300

5

5

5

5

1300

1400

Leno

18

145g 5x5

134×2

360

5

5

5

5

1200

1300

Leno

18

150g 4x5

134×2

300

4

5

6

5

1300

1300

Leno

18

160g 5x5

134×2

400

5

5

5

5

1450

1600

Leno

18

160g 4x4

134×2

300

4

4

6

6

1550

1650

Leno

18

165g 4x5

134×2

350

4

5

6

5

1300

1300

Leno

18

Bungkusan jeung neundeun

·Serat kaca bolong biasana dibungkus dinapoliétilénkantong, lajeng 4rolls nempatkeun kana karton corrugated cocog.

·Wadah standar 20 kaki tiasa ngeusian sakitar 70000m2bolong fiberglass, wadahna 40 kaki tiasa ngeusian sakitar 15000

m2 lawon jaring fiberglass.

·Fiberglass bolong kudu disimpen dina tiis, garing, wewengkon cai-bukti.Disarankeun yén kamar

Suhu sareng kalembaban kedah dijaga dina 10 ℃ dugi ka 30 ℃ sareng 50% dugi ka 75% masing-masing.

·Mangga tetep produk dina bungkusan aslina saméméh dipaké pikeun henteu leuwih ti 12 bulan, Ngahindarkeun

nyerep Uap.

·Rincian pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna.

https://www.frp-cqdj.com/fiberglass-mesh/
https://www.frp-cqdj.com/fiberglass-mesh/

  • saméméhna:
  • Teras: