Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Fiberglass Surface Mat E-kaca

pedaran pondok:

Fiberglass surface mat: Prosés produksi unik orat permukaan mat nangtukeun yén serat permukaan boga ciri flatness, dispersi seragam, rarasaan leungeun alus, sarta perméabilitas hawa kuat.
Mat permukaan boga ciri infiltrasi résin gancang.Mat permukaan dipaké dina orat bertulang produk palastik, sarta perméabilitas hawa alus na nyandak résin ka tembus gancang, sagemblengna eliminates gelembung jeung noda bodas, sarta moldability alus na cocog pikeun sagala bentuk kompléks., Bisa nutupan nepi tékstur lawon, ngaronjatkeun finish permukaan jeung kinerja anti leakage, dina waktos anu sareng ningkatkeun kakuatan geser interlaminar sarta roughness permukaan, sarta ngaronjatkeun résistansi korosi sarta lalawanan cuaca produk mangrupa kabutuhan pikeun manufaktur kualitas luhur. molds FRP jeung produk.produk nu cocog pikeun FRP leungeun lay-up molding, pungkal molding, propil pultrusion, pelat datar kontinyu, vakum adsorption molding, sarta prosés lianna.

MOQ: 10 ton


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• Umum Fiberglass Mat
• lalawanan-suhu luhur sarta lalawanan anti korosi
• kakuatan tensile High kalawan processability alus
• kakuatan beungkeut Good

Urangtikar fiberglassAya sababaraha jinis: tikar permukaan fiberglass,fiberglass dicincang strand Mats, sarta kontinyutikar fiberglasss.The dicincang strand mat dibagi kana emulsion nabubuk kaca serat Mats.

APLIKASI

•Produk FRP ukuran badag, kalawan sudut Sunda kawilang badag: shipbuilding, munara cai, tanghi gudang
• panel, tank, parahu, pipa, munara cooling, siling interior mobil, set lengkep pakakas Saniter, jsb

Serat Kaca Surface Mat

Indéks Kualitas

Item tés

Kritéria Nurutkeun

Unit

Standar

Hasil tés

Hasilna

Eusi bahan kaduruk

ISO 1887

%

8

6.9

Nepi ka standar

Kandungan Cai

ISO 3344

%

≤0.5

0.2

Nepi ka standar

Massa per unit aréa

ISO 3374

s

±5

5

Nepi ka standar

Kakuatan bending

G/T 17470

MPa

Baku ≧123

baseuh ≧103

Kaayaan Test

Suhu Ambient(

23

Kalembaban Ambient(%)57

PITUDUH

• ketebalan seragam Alus, softness, sarta karasa
• kasaluyuan Alus kalawan résin, gampang sagemblengna baseuh-kaluar
• Fast tur konsisten speed baseuh-kaluar dina résin jeung manufacturability alus
• sipat mékanis alus, motong gampang
• kapang panutup Good, cocog pikeun modeling wangun kompléks

Kami ngagaduhan seueur jinis roving fiberglass:panel roving,menyemprot nepi roving,SMC keliling,roving langsung,c kaca roving, sarta fiberglass roving pikeun chopping.

Bungkusan jeung neundeun

· Hiji roll dipak dina hiji polybag, teras dipak dina hiji karton kertas, teras pallet packing.33kg / roll teh standar beurat net single-roll.
· Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa
· Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna


  • saméméhna:
  • Teras: