Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Tikar Fiberglass E-Kaca Cincang Strand Mat (Bubuk)

pedaran pondok:

E-Kaca dicincang Strand Mat dijieunna tinaUntaian Dicincang Fiberglass bébas alkali, anu disebarkeun sacara acak sareng dihijikeun sareng binder poliéster dina bentuk bubuk atanapi émulsi.Mats cocog sarengpoliéster teu jenuh, vinyl éster, jeung rupa résin séjén.Ieu utamana dipaké dina leungeun lay-up, filamén pungkal, sarta prosés molding komprési.Produk FRP anu khas nyaéta panél, bak, kapal, pipa, menara pendingin, siling interior mobil, set lengkep pakakas Saniter, jsb.

MOQ: 10 ton


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• Umum Fiberglass Mat
• lalawanan-suhu luhur sarta lalawanan anti korosi
• kakuatan tensile High kalawan processability alus
• kakuatan beungkeut Good

Urangtikar fiberglassAya sababaraha jinis: tikar permukaan fiberglass,fiberglass dicincang strand Mats, sarta Mats fiberglass kontinyu.The dicincang strand mat dibagi kana emulsion nabubuk kaca serat Mats.

225g-1040E-KacaDicincang Strand Mat Bubuk 

Indéks Kualitas

Item tés

Kritéria Nurutkeun

Unit

Standar

Hasil tés

Hasilna

JENIS KACA

G / T 17470-2007

%

R2O<0,8%

0,6%

Nepi ka standar

Agén gandeng

G / T 17470-2007

%

SILANE

SILANE

Nepi ka standar

Wewengkon Beurat

GB / T 9914.3

g/m2

225±25

225.3

Nepi ka standar

Loi eusi

GB / T 9914.2

%

3.2-3.5

3.47

Nepi ka standar

CD Kakuatan Tegangan

GB / T 6006.2

N

≥90

105

Nepi ka standar

Kakuatan tegangan MD

GB / T 6006.2

N

≥90

105.2

Nepi ka standar

Kandungan Cai

GB / T 9914.1

%

≤0.2

0.18

Nepi ka standar

Laju perméasi

G/T 17470

s

<100

9

Nepi ka standar

Lebar

G/T 17470

mm

±5

1040

Nepi ka standar

Kakuatan bending

G/T 17470

MPa

Baku ≧123

baseuh ≧103

Kaayaan Test

Suhu Amben(

28

Kalembaban Ambient(%)75

APLIKASI

•Produk FRP ukuran badag, kalawan sudut Sunda kawilang badag: shipbuilding, munara cai, tanghi gudang
• panel, tank, parahu, pipa, munara cooling, siling interior mobil, set lengkep pakakas Saniter, jsb

300g-1040E-Kaca dicincang Strand MatBubuk 

Indéks Kualitas

Item tés

Kritéria Nurutkeun

Unit

Standar

Hasil tés

Hasilna

JENIS KACA

G / T 17470-2007

%

R2O<0,8%

0,6%

Nepi ka standar

Agén gandeng

G / T 17470-2007

%

SILANE

SILANE

SILANE

Wewengkon Beurat

GB / T 9914.3

g/m2

300±30

301.4

Nepi ka standar

Loi eusi

GB / T 9914.2

%

2.6-3.0

2.88

Nepi ka standar

CD Kakuatan Tegangan

GB / T 6006.2

N

120

133.7

Nepi ka standar

Kakuatan tegangan MD

GB / T 6006.2

N

120

131.4

Nepi ka standar

Kandungan Cai

GB / T 9914.1

%

≤0.2

0.06

Nepi ka standar

Laju perméasi

G/T 17470

s

<100

13

Nepi ka standar

Lebar

G/T 17470

mm

±5

1040

Nepi ka standar

Kakuatan bending

G/T 17470

MPa

Baku ≧123

baseuh ≧103

Kaayaan Test

Suhu Ambient(

30

Kalembaban Ambient(%)70

Kami ngagaduhan seueur jinis roving fiberglass:panel roving,menyemprot nepi roving,SMC keliling,roving langsung,c kaca roving, sarta fiberglass roving pikeun chopping.


  • saméméhna:
  • Teras: