Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Fiberglass lawon silika gél fireproof lawon silicone coated

pedaran pondok:

Kain Fiberglass: Kain Fiberglass mangrupikeun lawon serat gelas anu suhu luhur, anti korosi, kakuatan tinggi anu dicalender atanapi diresapi ku karét silikon.Ieu mangrupakeun-kinerja tinggi anyar, produk bahan komposit multi-tujuan.Urang ogé ngahasilkeunfiberglass anyaman roving, fiberglass roving, tikar fiberglassjeungbolong fiberglass.

MOQ: 10 ton


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• Dipaké antara hawa low -101 ℃ nepi ka suhu luhur 315 ℃.
• Éta tahan ka ozon, oksigén, lampu, jeung cuaca sepuh, sarta ngabogaan résistansi cuaca alus teuing dina pamakéan sawah.Harepan hirupna tiasa ngahontal 10 taun.
• Mibanda kinerja insulasi tinggi, konstanta diéléktrik of 3-3.2, sarta tegangan ngarecahna 20-50KV / MM.

Kami ngagaduhan seueur jinis roving fiberglass:panel roving,menyemprot nepi roving,SMC keliling,roving langsung,c kaca roving, sarta fiberglass roving pikeun chopping.

APLIKASI

• blankets removable pikeun valves, flanges, pompa, instrumentation, sarta panyalindungan freeze.
•Produk ieu dirancang pikeun pamakéan salaku bahan inti pikeun aplikasi saluran fléksibel tur ogé bisa dipaké salaku bahan nyanghareup pikeun blankets attenuating sora tur loba aplikasi sejenna.
•Removable insulasi Pad, Flange nyertakeun, las curtains, Pakéan Kasalametan, Equipment nyertakeun, ékspansi sendi.
•Blankets insulasi removable, Sendi ékspansi, curtains las, Equipment nyertakeun, Flange nyertakeun, Pakean Kasalametan.Produk ieu dirancang husus pikeun suhu luhur (500 °F) blankets removable, sarta flange na klep nyertakeun dimana lawon pisan lemes jeung fléksibel anu dipikahoyong atawa diperlukeun.
• Ieu bisa dipaké salaku curtain seuneu.

E-Kaca Fiberglass lawon

NO. NOMOR PRODUK beurat KETEPATAN Résistansi suhu Résistansi UV DASAR lawon sarta anyaman WARNAANDPALAPISAN
1 FCF-1650 561 g/m² ± 10% 0,381 mm ± 10% -101 ° C nepi ka 315 ° C 1000 WIB;euweuh parobahan tensile Fiberglass / anyaman satin hawuk
2 3478-VS-2 183 g/m² ± 10% 0,127 mm ± .025 mm

/

/

/

pérak
3 3259-2-SS 595 g/m² ± 10% 0,457 mm ± .025 mm -67 °F (-55 °C) Henteu aya kapur, mariksa, lepuh, retakan, flaking, atanapi ngarobih kakuatan putus saatos 1000 jam Fiberglass / anyaman satin Pérak Silicone
4 3201-2-SS 510 g/m² ± 10% 0,356 mm ± .025 mm -55 °C nepi ka 260 °C

/

Fiberglass / anyaman satin Pérak Silicone karét
5 3101-2-SS 578 g/m² ± 10% 0,381 mm ± .025 mm -65 °C nepi ka 260 °C 1000 WIB;euweuh parobahan tensile Fiberglass / anyaman satin Pérak Silicone

Bungkusan jeung neundeun

· Unggal sapotonglawon fireproof fiberglassrangkep individual, sarta spésifikasi na hiji méter * hiji méter.
· Dina bungkusan Usuk, produkna tiasa sacara horisontal ditunda palet sareng diikat ku tali bungkus sareng ngaleutikan pilem.
· Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa.
· Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna.


  • saméméhna:
  • Teras: