Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Résin

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • Transparan Epoxy résin Hapus Room Suhu Cure na viskositas Low

    Transparan Epoxy résin Hapus Room Suhu Cure na viskositas Low

    Cure Suhu Kamar jeung Low Viskositas Epoxy Résin GE-7502A / B

  • Polipropilén PP granules bahan supplier palastik

    Polipropilén PP granules bahan supplier palastik

    Polipropilénmangrupakeun polimér diala ku polimérisasi tambahan tina propiléna.Ieu mangrupakeun bahan waxy bodas kalayan penampilan transparan sarta lampu.Rumus kimiana nyaéta (C3H6)n, dénsitasna 0,89 ~ 0,91g/cm3, Mudah kaduruk, titik leburna 189°C, sarta ngalembereh kira-kira 155°C.Kisaran suhu operasi nyaéta -30 ~ 140 ° C.Éta tahan ka korosi ku asam, alkali, leyuran uyah sarta sagala rupa pangleyur organik handap 80 °C, sarta bisa decomposed dina suhu luhur sarta oksidasi.

  • 3303 Gél Lambang Résin Cai lalawanan dampak korosi kimiawi

    3303 Gél Lambang Résin Cai lalawanan dampak korosi kimiawi

    Résin jas gél mangrupikeun résin khusus pikeun ngadamel lapisan jaket gél produk FRP.Ieu tipe husus tina poliéster teu jenuh.Ieu utamana dipaké dina beungeut produk résin.Éta lapisan ipis kontinyu kalayan ketebalan kira-kira 0.4 mm. Fungsi résin jaket gél dina beungeut produk nyaéta pikeun nyayogikeun lapisan pelindung pikeun résin dasar atanapi laminate pikeun ningkatkeun résistansi cuaca, résistansi korosi, résistansi ngagem. sareng pasipatan produk anu sanés sareng masihan produk penampilan anu terang sareng éndah.

  • 1102 Gél Coat Résin tipe asam isophthalic

    1102 Gél Coat Résin tipe asam isophthalic

    1102 résin jas gél nyaéta asam isophthalic, cis-tincture, neopentyl glycol jeung diols standar lianna salaku bahan baku utama m-benzena-neopentyl glycol tipe unsaturated poliéster gél résin jaket, nu geus leyur dina styrene The cross-linking monomer ngandung thixotropic. aditif, kalawan viskositas sedeng jeung réaktivitas sedeng.

  • 33 Gél Lambang résin Kakuatan Mékanis High Kateguhan alus

    33 Gél Lambang résin Kakuatan Mékanis High Kateguhan alus

    33 Résin jas gél nyaéta résin jas gél poliéster teu jenuh alam isophthalic kalayan asam isophthalic, tincture cis sareng glikol standar salaku bahan baku utama.Eta geus leyur dina monomér cross-linking stirena sarta ngandung aditif thixotropic.

  • HCM-1 Vinyl Éster Kaca Flake mortir

    HCM-1 Vinyl Éster Kaca Flake mortir

    HCM-1 Vinyl Éster Kaca Flake Mortar mangrupakeun runtuyan husus skala suhu luhur jeung bahan tahan korosi dimekarkeun pikeun alat desulfurization gas flue (FGD).
    Dijieunna tina résin éster vinyl epoxy phenolic kalawan résistansi korosi tinggi, résistansi suhu luhur sarta kateguhan tinggi salaku bahan pilem-ngabentuk, ditambahkeun ku bahan flake perlakuan permukaan husus sarta aditif patali, sarta diolah ku pigmén tahan korosi lianna.Bahan ahir nyaéta Mushy.

  • 711 Vinyl Éster Résin frp epoxy suhu luhur bisphenol-a

    711 Vinyl Éster Résin frp epoxy suhu luhur bisphenol-a

    711 Vinyl Éster Résin mangrupakeun standar premium Bisphenol-A tipe epoxy vinyl résin éster.Eta nyadiakeun résistansi kana rupa-rupa asam, alkalis, bleaches jeung pangleyur dipaké dina loba aplikasi industri processing kimiawi.

  • MFE 770 Vinyl Éster Résin Bisphenol A Tipe Epoxy

    MFE 770 Vinyl Éster Résin Bisphenol A Tipe Epoxy

    rentang MFE 700, generasi 2nd of MFE, eta disetel ka naekeun standar malah leuwih luhur.Éta kabéh dumasar kana téhnologi nu delivers résistansi suhu luhur, wettability alus tur processability, sistem katalis baku.

  • Résin poliéster teu jenuh Pikeun Frp

    Résin poliéster teu jenuh Pikeun Frp

    Résin 189 mangrupa résin poliéster teu jenuh kalayan tincture bénzéna, tincture cis sareng glikol standar salaku bahan baku utama.Eta geus leyur dina styrene cross-linking monomér sarta ngabogaan viskositas sedeng jeung réaktivitas sedeng.

  • Produsén résin poliéster teu jenuh

    Produsén résin poliéster teu jenuh

    Résin 7937 nyaéta résin poliéster teu jenuh ortho-phthalic kalayan anhidrida phthalic, anhidrida maleat sareng diol standar salaku bahan baku utama.
    Ieu presents alus cai-bukti, minyak jeung sipat tahan suhu luhur.

  • Orthophthalic Unsaturated Poliéster Résin

    Orthophthalic Unsaturated Poliéster Résin

    résin 9952L mangrupa résin poliéster teu jenuh ortho-phthalic kalawan tincture bénzéna, cis tincture na diols baku salaku bahan baku utama.Eta geus leyur dina crosslinking monomér kayaning stirena sarta mibanda viskositas lemah sareng réaktivitas tinggi.