Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

3303 Gél Lambang Résin Cai lalawanan dampak korosi kimiawi

pedaran pondok:

Résin jas gél mangrupikeun résin khusus pikeun ngadamel lapisan jaket gél produk FRP.Ieu tipe husus tina poliéster teu jenuh.Ieu utamana dipaké dina beungeut produk résin.Éta lapisan ipis kontinyu kalayan ketebalan kira-kira 0.4 mm. Fungsi résin jaket gél dina beungeut produk nyaéta pikeun nyayogikeun lapisan pelindung pikeun résin dasar atanapi laminate pikeun ningkatkeun résistansi cuaca, résistansi korosi, résistansi ngagem. sareng pasipatan produk anu sanés sareng masihan produk penampilan anu terang sareng éndah.


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• 1102 gél jas résin boga lalawanan cuaca alus teuing, kakuatan alus, karasa jeung kateguhan, shrinkage leutik, sarta transparansi produk alus.

APLIKASI

• Ieu cocog pikeun produksi prosés palapis sikat, lapisan hiasan permukaan jeung lapisan pelindung produk FRP atawa produk Saniter Ware, ect.
INDEKS KUALITAS

 

ITEM

 

Rentang

 

Unit

 

Métode Tés

Penampilan

Cairan kentel némpelkeun bodas    
Kaasaman

13-20

mgKOH/g

GB / T 2895-2008

Viskositas, cps 25 ℃

0.8-1.2

Pa.s

GB/T7193-2008

waktos gél, min 25 ℃

8-18

min

GB/T7193-2008

eusi padet,%

55-71

%

GB/T7193-2008

stabilitas termal,

80 ℃

24

h

GB/T7193-2008

Indéks Thixotropic, 25 ° C

4. 0-6.0

tips: gél test waktos: 25 ° G cai mandi, tambahkeun 0,9g T-8M (Newsolar,l% Co) sarta o.9g MOiAta-ljobei) mun 50g résin.

Mékanis sipat casting

 

ITEM

 

Rentang

 

Unit

 

Métode Tés

Barcol karasa

42

GB / T 3854-2005

Distorsi Panastemperatur

62

°C

GB / T 1634-2004

Elongation dina putus

2.5

%

GB / T 2567-2008

Kakuatan regangan

60

MPa

GB / T 2567-2008

Modulus tegangan

3100

MPa

GB / T 2567-2008

Kakuatan Flexural

115

MPa

GB / T 2567-2008

Modulus lentur

3200

MPa

GB / T 2567-2008

Memo: Standar kinerja résin casting awak: Q / 320411 BES002-2014

Bungkusan jeung neundeun

• Bungkusan résin jaket gél: 20 kg net, kendang logam

CATETAN

• Sadaya inpo dina katalog ieu dumasar kana GB / T8237-2005 tés baku, ngan pikeun rujukan;meureun béda ti data tés sabenerna.
• Dina prosés produksi ngagunakeun produk résin, sabab kinerja produk pamaké kapangaruhan ku sababaraha faktor, perlu pikeun pamaké pikeun nguji diri saméméh milih sarta ngagunakeun produk résin.
• résin poliéster teu jenuh teu stabil sarta kudu disimpen di handap 25 ° C dina tempat teduh tiis, conveyance dina mobil refrigerasi atawa di nighttime, averting tina cahaya panonpoe.
•Sakur kaayaan anu teu cocog pikeun neundeun sareng pangiriman bakal nyababkeun pondok umur rak.

PITUDUH

• 1102 résin jas gél teu ngandung lilin jeung akselerator, sarta ngandung aditif thixotropic.
• kapang kudu diolah dina ragam standardized saméméh persiapan pikeun minuhan sarat konstruksi jas gél.
• Rekomendasi némpelkeun Warna: némpelkeun warna aktip khusus pikeun jaket gél, 3-5%.Kasaluyuan sareng kakuatan nyumput tina némpelkeun warna kedah dikonfirmasi ku uji lapangan.
• Sistim curing dianjurkeun: agén curing husus pikeun jas gél MEKP, 1.A2.5%;akselerator husus pikeun jas gél, 0,5 ~ 2%, dikonfirmasi ku uji lapangan salila aplikasi.
• Disarankeun dosage of jas gél: ketebalan pilem baseuh 0. 4-0.6tmn, dosage 500 ~ 700g / m2, jaket gél teuing ipis jeung gampang wrinkle atawa ngalaan, teuing kandel tur gampang sag
retakan atawa lepuh, ketebalan henteu rata sarta gampang naek Wrinkles atanapi discoloration parsial, jsb.
• Nalika gél jaket gél teu caket kana leungeun anjeun, prosés salajengna (lapisan tulangan luhur) dijieun.Teuing mimiti atawa telat, éta gampang ngabalukarkeun wrinkles, paparan serat, discoloration lokal atawa delamination, release kapang, retakan, retakan jeung masalah lianna.
• Disarankeun milih 2202 résin jaket gél pikeun prosés nyemprot.

 

33 (3)
Jas gél14
Gél Coat4

  • saméméhna:
  • Teras: