Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

3303 Gél Lambang Résin Cai lalawanan dampak korosi kimiawi

pedaran pondok:

Résin jas gél mangrupikeun résin khusus pikeun ngadamel lapisan jaket gél produk FRP.Ieu tipe husus tina poliéster teu jenuh.Ieu utamana dipaké dina beungeut produk résin.Éta lapisan ipis kontinyu kalayan ketebalan kira-kira 0.4 mm. Fungsi résin jaket gél dina beungeut produk nyaéta pikeun nyayogikeun lapisan pelindung pikeun résin dasar atanapi laminate pikeun ningkatkeun résistansi cuaca, résistansi korosi, résistansi ngagem. sareng pasipatan produk anu sanés sareng masihan produk penampilan anu terang sareng éndah.


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• 3303 résin boga kakuatan alus, karasa jeung kateguhan, shrinkage leutik.
•With lalawanan cai alus teuing, résistansi panas, résistansi abrasion sarta lalawanan cuaca.
• Transparansi produk alus.

APLIKASI

• Ieu cocog pikeun prosés brushing nyieun beungeut lapisan pelindung FRP molds., ect

INDEKS KUALITAS

ITEM

 

Rentang

 

Unit

 Métode Tés

Penampilan

Cairan kentel némpelkeun bodas

Kaasaman

13-20

mgKOH/g

GB / T 2895-2008

Viskositas, cps 25 ℃

0.9-1.5

Pa.s

GB/T7193-2008

waktos gél, min 25 ℃

8-18

min

GB/T7193-2008

eusi padet,%

58-72

%

GB/T7193-2008

stabilitas termal,

80 ℃

≥24

h

GB/T7193-2008

Indéks Thixotropic, 25 ° C

4. 0- 6.0

Tip: Tés waktos gél: mandi cai 25 °C, tambahkeun 0.9g T-8M (Newsolar, l%Co) sareng 0.9g M-50 (Akzo-Nobel) kana résin 50g

Mékanis sipat casting

ITEM  Rentang

 

Unit

 

Métode Tés

Barcol karasa

45

GB / T 3854-2005

Distorsi Panastemperatur

75

°C

GB / T 1634-2004

Elongation dina putus

2.2

%

GB / T 2567-2008

Kakuatan regangan

60

MPa

GB / T 2567-2008

Modulus tegangan

3500

MPa

GB / T 2567-2008

Kakuatan Flexural

100

MPa

GB / T 2567-2008

Modulus lentur

3500

MPa

GB / T 2567-2008

Memo: Standar kinerja résin casting awak: Q / 320411 BES002-2014

Bungkusan jeung neundeun

• Bungkusan résin jaket gél: 20 kg net, kendang logam

CATETAN

résin jas gél kami nyaéta résin jas gél tipe asam isophthalic, résin jas gél tipe asam isophthalic nyaéta résin jas gél dumasar kana poliéster tipe asam isophthalic, jeung produk kapokna miboga sipat mékanis anu alus, Kateguhan, résistansi panas jeung sipat résistansi korosi.Dibandingkeun sareng résin jas gél asam phthalic, kamurnianna langkung luhur.Beungkeut éster dina ranté molekul kapangaruhan ku éfék halangan steric asam isophthalic, sarta mibanda ciri résistansi alus kana cai jeung média corrosive lianna.

PITUDUH

•3303 gél jas résin teu ngandung lilin jeung akselerator, tapi ngandung aditif thixotropic.
• kapang kudu diolah dina ragam baku saméméh pamakéan pikeun minuhan sarat konstruksi tina jaket gél.
• prosés nyemprot: milih hiji gun semprot cocog pikeun jaket gél;sumber hawa kudu garing, beresih, sarta bébas tina polusi minyak;tekanan sumber hawa kedah cocog jeung stabil pikeun minuhan sarat konstruksi tina jaket gél.
Rekomendasi némpelkeun warna: némpelkeun warna aktip khusus pikeun jaket gél, kasaluyuan sareng kakuatan nyumput 3-5% némpelkeun warna kedah dikonfirmasi ku uji lapangan.
• Sistim curing dianjurkeun: MEKP, agén curing husus pikeun jaket gél, 1.5 ~ 2.5%;a akselerator husus pikeun jaket gél, 0,5 ~ 2%.Éta dikonfirmasi ku uji lapangan nalika aplikasi.
• Disarankeun dosage of jaket gél: Disarankeun sikat sahenteuna dua kali, total ketebalan pilem baseuh teu kirang ti 0.6mm, sarta dosage nyaeta 700 ~ 1000g / m2 o The jaket gél teuing ipis jeung gampang wrinkle atawa ngalaan. handap, sarta teuing kandel sag na retakan.Atawa trachoma, ketebalan henteu rata, gampang wrinkle atawa discoloration lokal, jsb.
• Nalika gél jaket gél teu lengket kana leungeun anjeun, lengkah saterusna (brushing jaket gél atawa nerapkeun lapisan tulangan) dilaksanakeun.Mundur prématur téh rawan wrinkles, paparan serat, discoloration lokal atawa delamination, timer release, retakan, retakan jeung masalah sejenna.


  • saméméhna:
  • Teras: