Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Kain Serat Karbon 6k 3k Adat

pedaran pondok:

lawon serat karbon: lawon serat karbon dipaké pikeun tensile, geser jeung tulangan seismik sahiji anggota struktural.Bahan ieu dianggo sareng lem impregnating anu ngadukung janten bahan komposit serat karbon.


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• The lawon serat karbon parusahaan urang adopts kawat karbon diimpor, nu boga permukaan caang jeung lemes, straightness tinggi, euweuh kendang, dipping gancang, sarta ngaheéat waktu jeung usaha dina konstruksi.
• ketebalan leutik, gampang meuntas sarta tumpang tindihna, bisa ngagulung sarta tatu ngabentuk, cocog pikeun tulangan rupa surfaces melengkung sareng komponén husus ngawangun.
• Serat karbon boga kakuatan tensile tinggi, asam sarta lalawanan alkali, sarta lalawanan korosi.
• Non-toksik sarta non-irritating bau, konstruksi masih bisa dipigawé di tinggal.
•Beurat lampu, gravitasi husus nyaéta 23% tina baja, dasarna teu nambahan beurat komponén, sarta teu ngarobah ukuran bagian tina komponén.

APLIKASI

•Pasawat utama, buntut jeung awak;mesin mobil, sinkronisasi, hoods, bumpers, bagian hiasan, jsb;pigura sapedah, roda, faucets;rakét, baskom pérak;kayaks, snowboards;rupa-rupa model, helm, jeung tulangan wangunan Tulangan, arloji, pulpen, bagasi. Angkutan: mobil, beus, tankers, tank, tabung gas liquefied.

222 (2)

spésifikasi lawon karbon

Tipe Benang tulangan Ninun Jumlah Serat (Wmm) Beurat (g/m2) Ketebalan (mm) Lebar (cm)
Benang Warp Weft Yam Warp Ends Weft Nyokot
SAD-1K-P 1K 1K (Dasar) 9 9 120 0.16 100
SAD-1K-X 1K 1K (Kepar) 9 9 120 0.16 100
SAD-1K-P 1K 1K (Dasar) 10.5 10.5 140 0.17 100
SAD-1K-X 1K 1K (Kepar) 10.5 10.5 140 0.17 100
SAD-3K-P 3K 3K (Dasar) 5 5 200 0.30 100
SAD-3K-X 3K 3K (Kepar) 5 5 200 0.30 100
SAD-3K-P 3K 3K (Dasar) 6 6 240 0.32 100
SAD-3K-X 3K 3K (Kepar) 6 6 240 0.32 100
SAD-3K-P 3K 3K (Dasar) 7 7 280 0.34 100
SAD-3K-X 3K 3K (Kepar) 7 7 280 0.34 100
SAD-6K-P 6K 6K (Dasar) 4 4 320 0.38 100
SAD-6K-X 6K 6K (Kepar) 4 4 320 0.38 100
SAD-6K-P 6K 6K (Dasar) 5 5 400 0.42 100
SAD-6K-X 6K 6K (Kepar) 5 5 400 0.42 100
SAD-12K-P 12K 12K (Dasar) 2.5 2.5 400 0.46 100
SAD-12K-X 12K 12K (polos) 3 3 480 0.52 100
SAD-12K-P 12K 12K (Kepar) 3 3 480 0.52 100
SAD-12K-X 12K 12K (TwiH) 4 4 640 0.64 100

Bungkusan jeung neundeun

· lawon serat karbon bisa dihasilkeun kana lebaran béda, unggal roll ieu tatu dina tabung karton merenah kalawan diaméter jero 100mm, lajeng nempatkeun kana kantong poliétilén,
· Nyepetkeun lawang kantong sareng dibungkus kana kotak kardus anu cocog. Kana pamundut palanggan, produk ieu tiasa dikirim boh nganggo bungkusan karton wungkul atanapi nganggo bungkusan,
· Dina bungkusan palet, produkna tiasa dipasang sacara horisontal dina palet sareng diikat ku tali bungkus sareng ngaleutikan pilem.
· Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa
· Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna


  • saméméhna:
  • Teras: