Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Tabung serat Karbon berwarna dénsitas rendah sareng beurat hampang

pedaran pondok:

Tabung serat karbon: Tabung serat karbon, ogé katelah tabung serat karbon, didamel tina bahan komposit serat karbon anu tos diimpregnasi sareng résin poliéster dumasar styrene teras diubaran ku pemanasan sareng pultrusion (twisting). Dina prosés manufaktur, rupa-rupa profil tiasa dihasilkeun ngaliwatan molds béda,


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• Kakuatan tensile High: Kakuatan serat karbon nyaéta 6-12 kali tina baja, sarta eta bisa ngahontal leuwih ti 3000mpa.
• dénsitas lemah sareng beurat hampang.Dénsitas kirang ti 1/4 tina baja.
• Tabung serat karbon boga kaunggulan kakuatan tinggi, umur panjang, résistansi korosi, beurat hampang jeung dénsitas low.
• tube serat karbon boga ciri beurat hampang, solidity jeung kakuatan tensile tinggi, tapi perhatian husus kudu dibayar ka pencegahan listrik nalika maké éta.
•A runtuyan sipat alus teuing kayaning stabilitas dimensi, konduktivitas listrik, konduktivitas termal, koefisien ékspansi termal low, timer lubricating, nyerep énergi jeung résistansi seismik.
• Mibanda modulus husus tinggi, résistansi kacapean, résistansi ngabdi, résistansi suhu luhur, résistansi korosi, résistansi abrasion, jsb.

APLIKASI

• loba dipaké dina parabot mékanis kayaning kites, aviation model airplanes, kurung lampu, shafts parabot PC, mesin etching, alat médis, alat olahraga, jsb.

spésifikasi tube serat karbon

 

Ngaran Produk Tabung warna-warni serat karbon
Bahan Serat karbon
Warna Warna-warni
Standar DIN GB ISO JIS BA ANSI
Surfact sarat customer urang
Angkutan leuwih milih
Tanggal pangiriman Pangiriman barang dina 15 dinten nalika nampi pamayaran
Dipaké Tambih deui

Bungkusan jeung neundeun

karbon (1)

• lawon serat karbon bisa dihasilkeun kana panjangna béda, unggal tube ieu tatu dina tabung karton cocog
kalayan diaméter jero 100mm, teras lebetkeun kana kantong poliétilén,
• Fastened lawang kantong jeung dipak kana kotak karton cocog. Kana pamundut customer urang, produk ieu bisa shipped boh kalawan bungkusan karton wungkul atanapi kalawan bungkusan,
• pengiriman barang: ku laut atawa ku hawa
• Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna

karbon (2)


  • saméméhna:
  • Teras: