Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Serat Karbon Lambaran Plate 3k 8mm Diaktipkeun 2mm

pedaran pondok:

Lambaran Serat Karbon: Lambaran serat karbon mangrupikeun papan serat karbon anu ngagunakeun résin pikeun nyusup sareng ngerasan serat karbon anu disusun dina arah anu sami pikeun ngabentuk papan serat karbon, anu sacara efektif tiasa ngarengsekeun masalah konstruksi susah tina lawon serat karbon multi-lapisan sareng volume rékayasa badag, kalawan pangaruh tulangan alus tur konstruksi merenah.


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• Serat karbon lambar boga kakuatan tensile tinggi, résistansi korosi, résistansi shock, résistansi dampak jeung sipat alus lianna
• High-kakuatan jeung luhur-efisiensi
•Beurat lampu sarta kalenturan alus
•Konstruksi téh merenah tur kualitas konstruksi gampang pikeun ngajamin
•Alus durability sarta lalawanan korosi

APLIKASI

• Tulangan pikeun bending jeung shearing tina balok beton, tulangan pikeun floors beton, slabs sasak, tulangan pikeun beton, tembok masonry bata, tembok gunting, tulangan pikeun piers, tumpukan jeung kolom séjén, tulangan pikeun chimneys, torowongan, pools, pipa beton, jsb .
• Sajaba ti éta, éta ogé ilahar dipaké dina produksi multi-rotor UAV fuselages, kayaning traversing pesawat na UAVs fotografi hawa.

spésifikasi lambar serat karbon

Parameter   Ketebalan (mm) Lebar (mm) * Panjang (mm)
Modél XC-038 0.5 400*500 500*500 500*600 600*1000 1000*1200
0.8
1.0
Beungeut Matte 1.2
1.5
Tékstur 3K (atanapi 1k, 1.5K, 6k) 2.0
2.5
Pola Twill 3.0
3.5
Warna Hideung (atanapi adat) 4.0
5.0
Ngagolér 3K + UD Tengah + 3K 6.0
8.0
Beurat 200g/sqm -360g/sqm 10.0
12.0

Bungkusan jeung neundeun

· Serat karbon lambar bisa dihasilkeun kana lebaran béda, unggal lambar ieu tatu dina tabung karton cocog kalayan diaméter jero 100mm, lajeng nempatkeun kana kantong poliétilén,
· Nyepetkeun lawang kantong sareng dibungkus kana kotak kardus anu cocog. Kana pamundut palanggan, produk ieu tiasa dikirim boh nganggo bungkusan karton wungkul atanapi nganggo bungkusan,
· Dina bungkusan palet, produkna tiasa dipasang sacara horisontal dina palet sareng diikat ku tali bungkus sareng ngaleutikan pilem.
· Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa
· Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna


  • saméméhna:
  • Teras: