Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Aramid serat lawon bulletproof manteng

pedaran pondok:

Lawon serat Aramid: Serat Aramid mangrupikeun jinis serat sintétik téknologi tinggi kalayan kakuatan super tinggi, modulus tinggi, résistansi suhu luhur, résistansi asam sareng alkali, beurat hampang sareng sipat anu saé sanés.Kakuatanna nyaéta 2 dugi ka 3 kali tina kawat baja atanapi serat gelas, sareng kateguhanna nyaéta kawat baja.Beuratna ngan ukur kira-kira 1/5 tina kawat baja, sareng henteu terurai atanapi ngalembereh dina suhu 560 derajat.Cai mibanda insulasi alus sarta sipat anti sepuh, sarta boga siklus hirup panjang.


Rincian produk

Tag produk


HARTA

•Kakuatan High, modulus tinggi, retardansi seuneu kuat, kuat
• kateguhan, insulasi alus tur lalawanan korosi, anyaman alus
APLIKASI
•Kutang bulletproof, helmets bulletproof, tusuk sarta motong pakéan tahan, parasut, awak mobil bulletproof, cords, parahu dayung, kayaks, snowboards;packing, belts conveyor, benang jahit, sarung, congcot sora, tulangan kabel serat optik.

Ar (3)

spésifikasi lawon serat Aramid

Tipe Benang tulangan Ninun Jumlah Serat (IOmm) Beurat (g/m2) Lebar (cm) Ketebalan (mm)
Benang Warp Weft Yam Warp Ends Weft Nyokot
SAD-220d-P-13.5 Kevlar220d Kevlar220d (polos) 13.5 13.5 50 10-1500 0.08
SAD-220d-T-15 Kevlar220d Kevlar220d (kepar) 15 15 60 10-1500 0.10
SAD-440d-P-9 Kevlar440d Kevlar440d (Dasar) 9 9 80 10-1500 0.11
SAD-440d-T-12 Kevlar440d Kevlar440d (kepar) 12 12 108 10-1500 0.13
SAD-1100d-P-5.5 Kevlar1100d KevlarHOOd (Dasar) 5.5 5.5 120 10 ~ 1500 0.22
SAD-1100d-T-6 Kevlar1100d KevlarHOOd (kepar) 6 6 135 10-1500 0.22
SAD-1100d-P-7 Kevlar1100d Kevlarl 100d (Dasar) 7 7 155 10-1500 0.24
SAD-1100d-T-8 Kevlar1100d KevlarHOOd (kepar) 8 8 180 10-1500 0.25
SAD-1100d-P-9 KevlarHOOd KevlarHOOd (polos) 9 9 200 10-1500 0.26
SAD-1680d-T-5 Kevlar1680d Kevlarl 680d (kepar) 5 5 170 10 ~ 1500 0.23
SAD-1680d-P-5.5 Kevlar1680d Kevlarl 680d (Dasar) 5.5 5.5 185 10 ~ 1500 0.25
SAD-1680d-T-6 Kevlar1680d Kevlarl 680d (kepar) 6 6 205 10 ~ 1500 0.26
SAD-1680d-P-6.5 Kevlar1680d Kevlarl 680d (polos) 6.5 6.5 220 10 ~ 1500 0.28

Bungkusan jeung neundeun

· lawon serat Aramid bisa dihasilkeun kana lebaran béda, unggal roll ieu tatu dina tabung karton merenah kalawan diaméter jero 100mm, lajeng nempatkeun kana kantong poliétilén,
· Nyepetkeun lawang kantong sareng dibungkus kana kotak kardus anu cocog. Kana pamundut palanggan, produk ieu tiasa dikirim boh nganggo bungkusan karton wungkul atanapi nganggo bungkusan,
· Dina bungkusan palet, produkna tiasa dipasang sacara horisontal dina palet sareng diikat ku tali bungkus sareng ngaleutikan pilem.
· Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa
· Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna

lawon serat aramid
lawon kevlar
lawon kevlar

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori