Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Fiberglass kapang Release Lilin

pedaran pondok:

Fiberglass Mould Release Wax pikeun nyiptakeun pilem panghalang anu nyayogikeun sababaraha sékrési sareng bagian-bagian bérés ultra-tinggi.

 


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• Industri munggaran tur paling loba dipaké kapang release lilin
• Lilin pilihan nalika kakuatan release maksimum diperlukeun
• Tahan suhu éksotermik nepi ka 121°c

APLIKASI

• Pikeun Aplikasi Fiberglass.
•A campuran ongkosna mahal tina lilin impor dirumuskeun husus nyadiakeun jumlah maksimum release per aplikasi.
• Utamana mangpaat dina tooling na molds anyar.

ARAH

•Pikeun hasil nu pangsaena make anduk lawon Terry lemes keur aplikasi tur ngusap kaluar.
• Pikeun molds anyar nerapkeun tilu (3) nepi ka lima (5) jasKapang Release Lilin, ngamungkinkeun unggal jas nyetél sateuacan diusap.
• Gawé kira-kira 5 x 5 cm bagian dina hiji waktu, maké gerakan sirkular pikeun digawé Kapang Release Lilin kana pori tina jaket gél.
•With anduk bersih, megatkeun pilem permukaan saméméh lengkep dries.
•Tuturkeun ku anduk beresih jeung buff ka cemerlang, finish teuas.
• Ngidinan 15-30 menit antara aplikasi / jas.
•Ulah ngantep beku.

INDEKS KUALITAS

 ITEM

 Aplikasi

 Bungkusan

merek

Kapang Release Lilin

Pikeun FRP

Kotak kertas

 Umum Lucency lanté lilin

TR kapang Release lilin

Meguiars # 8 2.0 lilin

Raja lilin


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori