Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Fiberglass kapang Release Lilin

pedaran pondok:

Fiberglass Mould Release Wax pikeun nyiptakeun pilem-panghalang anu nyayogikeun sababaraha sékrési sareng bagian-bagian bérés ultra luhur.

 


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• Industri munggaran tur paling loba dipaké kapang release lilin
• Lilin pilihan nalika kakuatan release maksimum diperlukeun
• Tahan suhu éksotermik nepi ka 121°c

APLIKASI

• Pikeun Aplikasi Fiberglass.
•A campuran ongkosna mahal tina lilin impor dirumuskeun husus nyadiakeun jumlah maksimum release per aplikasi.
• Utamana mangpaat dina tooling na molds anyar.

ARAH

•Pikeun hasil nu pangsaena make anduk lawon terry lemes keur aplikasi tur ngusap kaluar.
• Pikeun molds anyar nerapkeun tilu (3) nepi ka lima (5) jasKapang Release Lilin, ngamungkinkeun unggal jas nyetél sateuacan diusap.
Gawé kira-kira 5 x 5 cm bagian dina hiji waktu, maké gerakan sirkular pikeun digawéKapang Release Lilinkana pori-pori jas gél.
•With anduk bersih, megatkeun pilem permukaan saméméh lengkep dries.
•Tuturkeun ku anduk beresih jeung buff ka cemerlang, finish teuas.
• Ngidinan 15-30 menit antara aplikasi / jas.
•Ulah ngantep beku.

INDEKS KUALITAS

 ITEM

 Aplikasi

 Bungkusan

merek

Kapang Release Lilin

Pikeun FRP

Kotak kertas

 Umum Lucency lanté lilin

TR kapang Release lilin

Meguiars # 8 2.0 lilin

Raja lilin


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori