Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Akselerator Kobalt Octoate pikeun Unsaturated Poliéster Résin

pedaran pondok:

Kobalt akselerator pikeun tujuan umum résin poliéster teu jenuh, Ieu meta jeung agén curing dina résin pikeun cageur dina suhu kamar jeung shorten waktu curing tina gél résin.


Rincian produk

Tag produk


DESKRIPSI

• Penampilan: cairan ungu jelas
• Résin casting warna awak: warna résin aslina

APLIKASI

• promoter Ieu ilaharna dipaké kalawan résin 191 urang, dosage aplikasi nyaeta 0.5% -2.5%
• Hal ieu loba dipaké dina prosés layup leungeun produk FRP,
•Pikeun prosés pungkal filamén FRP, sareng dasar kamar mandi.

INDEKS KUALITAS

Ts max

30°C

Ts min

-10°C

PENYIMPANAN

•Bakal aya leungitna kuantitas tangtu sanggeus periode waktu neundeun.Suhu neundeun pangluhurna anu disarankeun (Ts max) nyaéta di handap pikeun ngaminimalkeun leungitna kuantitas.
• Ngan lamun dina kaayaan gudang dianjurkeun luhur, promoter bisa cicing di Rébuan Kimia spésifikasi dina sahanteuna tilu bulan sanggeus ngirim kaluar barang.

Kasalametan jeung operasi

• Tetep wadahna ditutup sarta beroperasi dina pot ventilasi garing sarta alus teuing.Tetep jauh tina sumber panas sareng sumber ignition, sinar panonpoé langsung sareng sub pakét dilarang.
• Promoter sareng katalis péroxida organik teu tiasa dicampur langsung dina kaayaan naon waé.
• Lamun dicampur langsung, bakal aya réaksi ngabeledug telenges, ngarah kana pangaruh goréng, mangga mimiti nambahkeun katalis dina résin nu, campur tuntas, lajeng nambahkeun promoter, campur tuntas deui, pamakéan.

PACKING

•Baku bungkusan téh 25L/HDPE drum = 20kg/drum.Bungkusan sareng transportasi numutkeun peraturan internasional, mangga ngahubungi salesman Rébuan Kimia pikeun bungkusan sanés

1
Kobalt Octoate 12% (3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori