Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

warta

  • Sipat sarta Aplikasi tina Serat Kaca pikeun Reinforcing Bahan komposit

    Sipat sarta Aplikasi tina Serat Kaca pikeun Reinforcing Bahan komposit

    1. Naon serat kaca?Serat kaca loba dipaké alatan éféktivitas ongkos maranéhanana jeung sipat alus, utamana dina industri composites.Awal abad ka-18, urang Éropa sadar yén kaca bisa dipintal jadi serat pikeun anyaman.Peti mati Kaisar Perancis...
    Maca deui
  • Kumaha ngabedakeun kualitas serat kaca roving

    Kumaha ngabedakeun kualitas serat kaca roving

    Fiberglass mangrupa bahan non-logam anorganik mibanda sipat alus teuing.Ngaran aslina Inggris: serat kaca.Bahanna nyaéta silika, alumina, kalsium oksida, boron oksida, magnésium oksida, natrium oksida, jsb. Nganggo bola kaca o...
    Maca deui
  • Naon bentuk umum serat gelas?

    Naon bentuk umum serat gelas?

    FRP ayeuna loba dipaké.Kanyataanna, FRP ngan saukur singketan serat kaca sareng komposit résin.Hal ieu mindeng ngomong yén serat kaca bakal ngadopsi bentuk béda nurutkeun produk béda, prosés jeung sarat kinerja pamakéan, ku kituna pikeun ngahontal differe ...
    Maca deui
  • Sipat sarta Persiapan Serat Kaca

    Sipat sarta Persiapan Serat Kaca

    Serat kaca boga sipat alus teuing jeung loba dipaké dina loba widang.Ieu mangrupa bahan anorganik non-logam nu bisa ngaganti logam.Kusabab prospek pangwangunan anu saé, perusahaan serat gelas utama museurkeun kana panalungtikan ngeunaan kinerja tinggi sareng optimasi prosés serat gelas....
    Maca deui
  • "Fiberglass" dina panel nyerep sora fiberglass

    "Fiberglass" dina panel nyerep sora fiberglass

    Serat kaca mangrupikeun salah sahiji bahan utama siling orat sareng panel nyerep sora orat.Nambahkeun serat kaca kana papan gips utamana pikeun ngaronjatkeun kakuatan panels.Kakuatan siling fiberglass sareng panel nyerep sora ogé langsung kapangaruhan ku kualitas ...
    Maca deui
  • Beda antara serat kaca dicincang strand mat jeung mat kontinyu

    Beda antara serat kaca dicincang strand mat jeung mat kontinyu

    mat kontinyu serat kaca mangrupakeun tipe anyar serat kaca non-anyaman reinforcing bahan pikeun bahan komposit.Éta dijieun tina serat kaca kontinyu disebarkeun acak dina bunderan sarta kabeungkeut ku jumlah leutik napel ku aksi mékanis antara serat atah, nu disebut ...
    Maca deui
  • Klasifikasi sarta bédana mat fiberglass

    Kaca serat kaca serat mat disebut "serat kaca mat".Mat serat kaca mangrupa bahan non-logam anorganik kalawan kinerja alus teuing.Aya loba rupa.Kauntungannana nyaéta insulasi anu saé, résistansi panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur....
    Maca deui
  • Ranté Industri Fiberglass

    Ranté Industri Fiberglass

    Fiberglass (ogé serat gelas) mangrupikeun jinis bahan non-logam anorganik énggal kalayan kinerja anu langkung saé.Serat kaca loba dipaké sarta terus dilegakeun.Dina jangka pondok, tumuwuhna luhur opat industri paménta hilir utama (parabot éléktronik, kandaraan énergi anyar, tanaga angin ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih serat kaca atanapi serat karbon nurutkeun aplikasi

    Kumaha carana milih serat kaca atanapi serat karbon nurutkeun aplikasi

    Kumaha carana milih serat kaca atanapi serat karbon nurutkeun aplikasi Anjeun teu motong finely tangkal bonsai ku gergaji, sanajan éta senang ditingali.Jelas, dina seueur widang, milih alat anu leres mangrupikeun faktor kasuksésan konci.Dina industri komposit, konsumén sering menta karbon ...
    Maca deui
  • Klasifikasi sareng prosés manufaktur produk orat

    Klasifikasi sareng prosés manufaktur produk orat

    1. Klasifikasi produk serat kaca Produk serat kaca utamana kieu: 1) lawon kaca.Ieu dibagi jadi dua jenis: non-alkali jeung sedeng-alkali.lawon E-kaca utamana dipaké pikeun ngahasilkeun awak mobil jeung cangkang Hull, molds, tanghi gudang, sarta papan circuit insulating.Alkali sedeng...
    Maca deui
  • Naon bahan penguat anu biasa dianggo dina prosés pultrusion?

    Naon bahan penguat anu biasa dianggo dina prosés pultrusion?

    Bahan reinforcing nyaéta kerangka ngarojong produk FRP, nu dasarna nangtukeun sipat mékanis tina produk pultruded.Pamakéan bahan reinforcing ogé boga pangaruh nu tangtu dina ngurangan shrinkage produk jeung ngaronjatna suhu deformasi termal ...
    Maca deui
  • Status Pangembangan sareng Prospek Pangembangan Serat Kaca

    Status Pangembangan sareng Prospek Pangembangan Serat Kaca

    1. pasar internasional Kusabab sipat unggul na, serat kaca bisa dipaké salaku diganti pikeun logam.Kalayan kamekaran ékonomi sareng téknologi anu gancang, serat gelas ngagaduhan posisi anu penting dina widang transportasi, konstruksi, éléktronika, metalurgi, industri kimia ...
    Maca deui