Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

warta

  • Bewara Libur

    Bewara Libur

    Palanggan anu Dihargaan, Kusabab Taun Anyar Imlek caket, punten terang yén kantor kami bakal tutup pikeun liburan ti 15 Jan dugi ka 28 Jan 2023. Kantor kami bakal neruskeun damel dina 28 Jan 2023. Hatur nuhun kana dukungan anjeun sareng gawé babarengan dina taun katukang.Wilujeng taun énggal!Chongqing D...
    Maca deui
  • Serat kaca sareng sipatna

    Serat kaca sareng sipatna

    Naon fiberglass?Serat kaca loba dipaké alatan éféktivitas ongkos maranéhanana jeung sipat alus, utamana dina industri composites.Awal abad ka-18, urang Éropa sadar yén kaca bisa dipintal jadi serat pikeun anyaman.Peti mati Kaisar Perancis Napoleon parantos ngagaduhan hiasan ...
    Maca deui
  • Top 10 Widang Aplikasi tina Serat Kaca Composites(III)

    Top 10 Widang Aplikasi tina Serat Kaca Composites(III)

    Mobil Kusabab bahan komposit gaduh kaunggulan atra tina bahan tradisional dina hal kateguhan, résistansi korosi, résistansi ngagem sareng résistansi suhu, sareng nyumponan sarat beurat hampang sareng kakuatan anu luhur pikeun kendaraan transportasi, aplikasina dina mobil ...
    Maca deui
  • Top 10 Widang Aplikasi tina Komposit Serat Kaca (II)

    Top 10 Widang Aplikasi tina Komposit Serat Kaca (II)

    4, Aerospace, militer jeung pertahanan nasional Kusabab sarat husus pikeun bahan di aerospace, militér jeung widang lianna, komposit serat kaca boga ciri beurat hampang, kakuatan tinggi, résistansi dampak alus sarta retardansi seuneu, nu bisa nyadiakeun rupa-rupa. sol...
    Maca deui
  • Top 10 Widang Aplikasi tina Serat Kaca Composites (I)

    Top 10 Widang Aplikasi tina Serat Kaca Composites (I)

    Aplikasi Wide of Glass Fiber Composites Serat kaca mangrupa bahan non-logam anorganik kalawan kinerja alus teuing, insulasi alus, résistansi panas kuat, résistansi korosi alus, sarta kakuatan mékanis tinggi.Dijieunna tina bola kaca atawa kaca ku lebur suhu luhur, gambar, windi ...
    Maca deui
  • Pedaran roving serat kaca sarta fitur

    Pedaran roving serat kaca sarta fitur

    CQDJ Fiberglass anyaman roving produksi pedaran produk Fiberglass Roving mangrupakeun roving kaku (dicincang roving) dipaké pikeun nyemprot up, preforming, lamination kontinyu sarta sanyawa molding, sarta séjén dipaké pikeun anyaman, pungkal na pultrusion, jsb orat lemes roving.Kami henteu ngan ukur pro ...
    Maca deui
  • Ngabandingkeun prosés bubuka résin vakum jeung prosés lay-up leungeun

    Ngabandingkeun prosés bubuka résin vakum jeung prosés lay-up leungeun

    Kaunggulan jeung kalemahan tina dua dibandingkeun saperti kieu: Leungeun lay-up mangrupa prosés open-kapang nu ayeuna akun pikeun 65% serat kaca bertulang komposit poliéster.Kaunggulan na nya éta boga gelar hébat kabebasan dina ngarobah bentuk kapang, harga kapang nyaeta lo ...
    Maca deui
  • Prosés Leungeun lay-up FRP

    Prosés Leungeun lay-up FRP

    Leungeun lay-up nyaéta basajan, ekonomis jeung éféktif prosés FRP molding nu teu merlukeun loba pakakas jeung investasi modal jeung bisa ngahontal mulang dina modal dina periode pondok waktu.1.Spraying jeung lukisan jaket gél Dina raraga ngaronjatkeun jeung beautify kaayaan beungeut FRP produ ...
    Maca deui
  • Sipat sarta Aplikasi tina Serat Kaca pikeun Reinforcing Bahan komposit

    Sipat sarta Aplikasi tina Serat Kaca pikeun Reinforcing Bahan komposit

    1. Naon serat kaca?Serat kaca loba dipaké alatan éféktivitas ongkos maranéhanana jeung sipat alus, utamana dina industri composites.Awal abad ka-18, urang Éropa sadar yén kaca bisa dipintal jadi serat pikeun anyaman.Peti mati Kaisar Perancis...
    Maca deui
  • Kumaha ngabedakeun kualitas serat kaca roving

    Kumaha ngabedakeun kualitas serat kaca roving

    Fiberglass mangrupa bahan non-logam anorganik mibanda sipat alus teuing.Ngaran aslina Inggris: serat kaca.Bahanna nyaéta silika, alumina, kalsium oksida, boron oksida, magnésium oksida, natrium oksida, jsb. Nganggo bola kaca o...
    Maca deui
  • Naon bentuk umum serat gelas?

    Naon bentuk umum serat gelas?

    FRP ayeuna loba dipaké.Kanyataanna, FRP ngan saukur singketan serat kaca sareng komposit résin.Hal ieu mindeng ngomong yén serat kaca bakal ngadopsi bentuk béda nurutkeun produk béda, prosés jeung sarat kinerja pamakéan, ku kituna pikeun ngahontal differe ...
    Maca deui
  • Sipat sarta Persiapan Serat Kaca

    Sipat sarta Persiapan Serat Kaca

    Serat kaca boga sipat alus teuing jeung loba dipaké dina loba widang.Ieu mangrupa bahan anorganik non-logam nu bisa ngaganti logam.Kusabab prospek pangwangunan anu saé, perusahaan serat gelas utama museurkeun kana panalungtikan ngeunaan kinerja tinggi sareng optimasi prosés serat gelas....
    Maca deui