Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
saterusna
DJFHCL-1
DJFHCL-2
DJFHCL-3

produk

Ngenalkeun téknologi produksi internasional canggih sareng bahan baku kualitas luhur pikeun produk keramik.

  • sadayana
  • Fiberglass
  • Résin
  • Serat Karbon
  • Kain serat aramid
  • Kapang Release Lilin
  • Pambantu

proyék urang

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

tentang Kami

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan swasta anu ngahijikeun industri sareng perdagangan.anu ngajual bahan komposit sareng turunan.Tilu generasi pausahaan geus akumulasi leuwih ti 50 taun Jeung ngembangkeun, adhering kana tenet layanan "Integritas, Inovasi, harmoni, sarta Win-win", ngadegkeun hiji-eureun lengkep ngayakeun jeung sistem layanan solusi komprehensif.Perusahaan ngagaduhan 289 karyawan sareng penjualan taunan 300-700 juta yuan.

nempo leuwih
_20220315175254
  • 1980

    Taun Diadegkeun
  • 2100

    proyék réngsé
  • 98 juta

    Penjualan taunan
  • 125

    Nagara-nagara

Warta Urang

  • warta

    Bewara Libur

    Palanggan anu Dihargaan, Kusabab Taun Anyar Imlek caket, punten terang yén kantor kami bakal tutup pikeun liburan ti 15 Jan dugi ka 28 Jan 2023. Kantor kami bakal neruskeun damel dina 28 Jan 2023. Hatur nuhun kana dukungan anjeun sareng gawé babarengan dina taun katukang.Wilujeng taun énggal!Chongqing D...

  • warta

    Serat kaca sareng sipatna

    Naon fiberglass?Serat kaca loba dipaké alatan éféktivitas ongkos maranéhanana jeung sipat alus, utamana dina industri composites.Awal abad ka-18, urang Éropa sadar yén kaca bisa dipintal jadi serat pikeun anyaman.Peti mati Kaisar Perancis Napoleon parantos ngagaduhan hiasan ...

  • warta

    Top 10 Widang Aplikasi tina Serat Kaca Composites(III)

    Mobil Kusabab bahan komposit gaduh kaunggulan atra tina bahan tradisional dina hal kateguhan, résistansi korosi, résistansi ngagem sareng résistansi suhu, sareng nyumponan sarat beurat hampang sareng kakuatan anu luhur pikeun kendaraan transportasi, aplikasina dina mobil ...