Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
DJFHCL-1
DJFHCL-2
DJFHCL-3

produk

Ngenalkeun téknologi produksi internasional canggih sareng bahan baku kualitas luhur pikeun produk keramik.

  • sadayana
  • Fiberglass
  • Résin
  • Serat Karbon
  • Kain serat aramid
  • Kapang Release Lilin
  • Pambantu

proyék urang

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • aplikasi motherboard éléktronik
  • saluran pipa
  • sabeulah angin
  • aplikasi résin epoxy
  • aplikasi bolong fiberglass
  • fiberglassmatapplication(6)

tentang Kami

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan swasta anu ngahijikeun industri sareng perdagangan.anu ngajual bahan komposit sareng turunan.Tilu generasi pausahaan geus akumulasi leuwih ti 50 taun Jeung ngembangkeun, adhering kana tenet layanan "Integritas, Inovasi, harmoni, sarta Win-win", ngadegkeun hiji-eureun lengkep ngayakeun jeung sistem layanan solusi komprehensif.Perusahaan ngagaduhan 289 karyawan sareng penjualan taunan 300-700 juta yuan.

nempo leuwih
_20220315175254
  • 1980

    Taun Diadegkeun
  • 2100

    proyék réngsé
  • 98 juta

    Penjualan taunan
  • 125

    Nagara-nagara

Warta Urang

  • warta

    Sipat sarta Aplikasi tina Serat Kaca pikeun Reinforcing Bahan komposit

    1. Naon serat kaca?Serat kaca loba dipaké alatan éféktivitas ongkos maranéhanana jeung sipat alus, utamana dina industri composites.Awal abad ka-18, urang Éropa sadar yén kaca bisa dipintal jadi serat pikeun anyaman.Peti mati Kaisar Perancis...

  • warta

    Kumaha ngabedakeun kualitas serat kaca roving

    Fiberglass mangrupa bahan non-logam anorganik mibanda sipat alus teuing.Ngaran aslina Inggris: serat kaca.Bahanna nyaéta silika, alumina, kalsium oksida, boron oksida, magnésium oksida, natrium oksida, jsb. Nganggo bola kaca o...

  • warta

    Naon bentuk umum serat gelas?

    FRP ayeuna loba dipaké.Kanyataanna, FRP ngan saukur singketan serat kaca sareng komposit résin.Hal ieu mindeng ngomong yén serat kaca bakal ngadopsi bentuk béda nurutkeun produk béda, prosés jeung sarat kinerja pamakéan, ku kituna pikeun ngahontal differe ...

09-22 16:43:41 -->