Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

MFE 770 Vinyl Éster Résin Bisphenol A Tipe Epoxy

pedaran pondok:

rentang MFE 700, generasi 2nd of MFE, eta disetel ka naekeun standar malah leuwih luhur.Éta kabéh dumasar kana téhnologi nu delivers résistansi suhu luhur, wettability alus tur processability, sistem katalis baku.


Rincian produk

Tag produk


Sipat & Mangpaat

• MFE 770 vinyl résin éster mangrupa résin basis novolac epoxy dirancang pikeun nyadiakeun luar biasa sipat lalawanan termal jeung kimia dina suhu nu leuwih luhur.Éta nawiskeun résistansi anu luhur pikeun pangleyur sareng bahan kimia, ingetan kakuatan sareng kateguhan anu saé dina suhu anu luhur, sareng résistansi anu saé pikeun lingkungan pangoksidasi asam.
• Alat FRP anu diproduksi nganggo MFE 770 nahan kakuatan sareng kateguhan dina suhu anu luhur.
• MFE 770 nyaéta generasi kadua MFE W1 (W2-1) nu geus suksés dipaké dina aplikasi industri tugas beurat salila sababaraha taun sarta nyadiakeun alternatif ekonomis pikeun alloy aheng ku sahingga pamakéan FRP ongkos handap leuwih bahan tradisional.

Aplikasi

• Cocog jeung aplikasi kayaning prosés FGD, fasilitas pengolahan runtah industri, pickling logam jeung prosés ékstraksi pangleyur dipaké dina pertambangan.
• prosés fabrikasi FRP kaasup kontak molding (leungeun lay-up), semprot-up, pultrusion, infusion (RTM), jsb.
• Formulasi palapis anti korosi beurat sapertos palapis flake kaca.
• Lamun perlu lalawanan suhu luhur, mangga mertimbangkeun MFE 780 (casting HDT 160-166 °C),
MFE 780HT-300 (casting HDT 175 °C) atanapi MFE 780HT-750 (casting HDT 200-210 °C).

Pasipatan résin cair has

Harta(1)

Nilai

Viskositas, cps 25 ℃

230-370

Kandungan Styrene

34-40%

Hirup Rak(2) Poék, 25 ℃

6 bulan

(1)Nilai has, teu tiasa didamel salaku spésifikasi
(2) Kendang anu henteu dibuka kalayan henteu aya aditif, promotor, akselerator, jsb.Kahirupan rak dieusian ti tanggal pembuatan.

Sipat has (1) Résin Clear Casting (3)

Harta Nilai Métode Tés
Kakuatan Tensile / MPa 75-90
Modulus Tensile/GPa 3.4-3.8 ASTM D-638
Elongation dina putus /% 3.0-4.0
Kakuatan Fléksibel/MPa 130-145
ASTM D-790
Modulus lentur / GPa 3.6-4.1
HDT(4) / °C 145-150 ASTM D-648 Métode A
Barcol karasa 40-46 ASTM D2583

(3)Cure jadwal: 24 jam dina suhu kamar;2 jam dina 120C
(4) Stress maksimum: 1,8 MPa

Kasalametan jeung Pertimbangan Penanganan

Résin ieu ngandung bahan-bahan anu tiasa ngabahayakeun upami diurus.Kontak sareng kulit sareng panon kedah dihindari sareng alat pelindung sareng pakean kedah dianggo.Spésifikasina édisi 2012 sareng tiasa robih kalayan paningkatan téknologi.
Sino Polymer Co., Ltd. ngajaga Lembar Data Kasalametan Bahan dina sadaya produkna.Lembar Data Kasalametan Bahan ngandung inpormasi kaséhatan sareng kaamanan pikeun pamekaran prosedur penanganan produk anu cocog pikeun ngajagaan karyawan sareng konsumén anjeun.Lembar Data Kasalametan Bahan kami kedah dibaca sareng dipikahartos ku sadaya tanaga pengawas sareng karyawan anjeun sateuacan nganggo produk kami di fasilitas anjeun.

Panyimpenan anu disarankeun:
Drum - Simpen dina suhu handap 25 ℃.Kahirupan gudang ngurangan kalawan ngaronjatna suhu gudang.Hindarkeun paparan ka sumber panas sapertos sinar panonpoé langsung atanapi pipa uap.Pikeun ngahindarkeun kontaminasi produk ku cai, ulah disimpen di luar.
Keep sealed to prevent moisture pick-up and monomer loss. Rotate stock. For more information, please contact us at sale1@frp-cqdj.com

 

770 (1)
770 (2)
770 (3)
770 (4)

Paket:200kg per kendang baja atanapi 1000kg per IBC

résin vinyl (19)
résin vinyl (20)
résin vinyl (17)

  • saméméhna:
  • Teras: