Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

711 Vinyl Éster Résin frp epoxy suhu luhur bisphenol-a

pedaran pondok:

711 Vinyl Éster Résin mangrupakeun standar premium Bisphenol-A tipe epoxy vinyl résin éster.Eta nyadiakeun résistansi kana rupa-rupa asam, alkalis, bleaches jeung pangleyur dipaké dina loba aplikasi industri processing kimiawi.


Rincian produk

Tag produk


Mangpaat & Pasipatan

● workability gampang, drying hawa alus.
● Interval gél-to-cure pondok, ngurangan stress cracking,
● Sipat réaktivitas ningkat résin urang mindeng ngidinan paningkatan dina ketebalan lay-up per sési.
● elongation luhur nyadiakeun parabot FRP kalawan ngaronjat kateguhan
● Warna torek ngajadikeun defects gampang pikeun nempo tur ngabenerkeun bari résin masih bisa dipake.
● hirup rak Leuwih lila nyadiakeun kalenturan tambahan pikeun fabricators dina neundeun jeung penanganan.

Aplikasi jeung Téhnik Fabrikasi

● tank gudang FRP, kapal, saluran, jeung proyék pangropéa dina loka, utamana dina ngolah kimiawi jeung bubur jeung kertas operasi.
● résin nu dirancang pikeun betah fabrikasi maké leungeun iklas-up, semprot-up, filamén pungkal, komprési molding jeung résin mindahkeun téhnik molding, pultrusion jeung molded grating aplikasi.
● Lamun dirumuskeun leres tur kapok, luyu jeung peraturan FDA 21 CFR 177.2420, ngawengku bahan dimaksudkeun pikeun pamakéan diulang dina kontak jeung dahareun.
● Lloyds 'disatujuan dina nami 711

Pasipatan résin cair has

Harta(1) Nilai
Penampilan konéng lampu
Viskositas cPs 25 ℃ Brookfield # 63@60rpm 250-450
Kandungan Styrene 42-48%
Kahirupan Rak (2), Poék, 25 ℃ 10 bulan

(1)Niley sipat has wungkul, teu bisa ditaksir salaku spésifikasi
(2) Kendang anu henteu dibuka kalayan henteu aya aditif, promotor, akselerator, jsb.Kahirupan rak dieusian ti tanggal pembuatan.

Sipat has (1) Résin Clear Casting (3)

Harta Nilai Métode Tés
Kakuatan Tensile / MPa 80-95
Modulus Tensile / GPa 3.2-3.7 ASTM D-638
Elongation dina putus /% 5.0-6.0
Kakuatan Flexural / MPa 120-150
ASTM D-790
Modulus lentur / GPa 3.3-3.8
HDT (4) ℃ 100-106 ASTM D-648 Métode A
Barcol karasa 38-42 Barcol 934-1

(3)Cure jadwal: 24 jam dina suhu kamar;2 jam dina 120C

(4) Stress maksimum: 1,8 MPa

Kasalametan jeung Pertimbangan Penanganan

Résin ieu ngandung bahan-bahan anu tiasa ngabahayakeun upami diurus.Kontak sareng kulit sareng panon kedah dihindari sareng alat pelindung sareng pakean kedah dianggo.
Spésifikasina nyaéta édisi 2011 sareng tiasa robih kalayan paningkatan téknologi.Sino Polymer Co., Ltd. ngajaga Lembar Data Kasalametan Bahan dina sadaya produkna.Lembar Data Kasalametan Bahan ngandung inpormasi kaséhatan sareng kaamanan pikeun pamekaran prosedur penanganan produk anu cocog pikeun ngajagaan karyawan sareng konsumén anjeun.
Lembar Data Kasalametan Bahan kami kedah dibaca sareng dipikahartos ku sadaya tanaga pengawas sareng karyawan anjeun sateuacan nganggo produk kami di fasilitas anjeun.

Panyimpenan anu disarankeun:

Drum - Simpen dina suhu handap 25 ℃.Kahirupan gudang ngurangan kalawan ngaronjatna suhu gudang.Hindarkeun paparan ka sumber panas sapertos sinar panonpoé langsung atanapi pipa uap.Pikeun ngahindarkeun kontaminasi produk ku cai, ulah disimpen di luar.Tetep disegel pikeun nyegah Uap
pick-up jeung leungitna monomér.Muterkeun saham.


  • saméméhna:
  • Teras: