Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Transparan Epoxy résin Hapus Room Suhu Cure na viskositas Low

pedaran pondok:

Cure Suhu Kamar jeung Low Viskositas Epoxy Résin GE-7502A / B


Rincian produk

Tag produk


Aplikasi:

Cocog jeung produk casting umum kalawan ketebalan variabel.

Pasipatan:

viskositas low
Transparansi anu saé
Pangobatan suhu kamar

Prosés anu disarankeun:

Casting

Data Dasar
Résin

GE-7502A

Standar

Aspék Cairan kentel transparan teu warnaan

-

Viskositas dina 25 ℃ [mPa·s]

1.400-1.800

GB / T 22314-2008

Kapadetan [g/cm3]

1.10-1.20

GB / T 15223-2008

Nilai Époksida [eq/100 g]

0.53-0.59

GB / T 4612-2008

Hardener

GE-7502B

Standar

Aspék Cairan transparan teu warnaan

-

Viskositas dina 25 ℃ [mPa·s]

8-15

GB / T 22314-2008

Nilai Amina [mg KOH/g]

400-500

WAMTIQ01-018

Ngolah Data

Babandingan Campur Résin:Hardener

Babandingan beurat

Babandingan ku volume

GE-7502A: GE-7502B

3:1

100:37-38

Viskositas Campuran Awal GE-7502A: GE-7502B

Standar

[mPa·s]

25 ℃

230

WAMTIQ01-003

Pot Kahirupan GE-7502A: GE-7502B

Standar

[mnt]

25 ℃

180-210

WAMTIQ01-004

Transisi kacasuhuTg [℃] GE-7502A: GE-7502B

Standar

60 °C × 3 h + 80 °C × 3 h

≥60

GB / T 19466.2-2004

Disarankeun Kaayaan Curing:

Kandelna Ubar heula Posting tamba
≤ 10 mm 25 °C × 24 jam atanapi 60 °C × 3 jam 80 °C × 2 jam
> 10 mm 25 °C × 24 jam 80 °C × 2 jam
Sipat Casting résin
Kaayaan curing 60 °C × 3 h + 80 °C × 3 h

Standar

produk ngetik GE-7502A/GE-7502B

-

Kakuatan lentur [MPa]

115

GB / T 2567-2008

Modulus lentur [MPa]

3456

GB / T 2567-2008

Kakuatan komprési [MPa]

87

GB / T 2567-2008

Modulus komprési [MPa]

2120

GB / T 2567-2008

Teuas Shore D

80

Bungkusan
Résin IBC Ton tong: 1100kg / ea; Steel Drum: 200kg / ea;Buckle Ember: 50kg/ea;
Hardener IBC Ton tong: 900kg / ea; Steel Drum: 200kg / ea;Ember palastik: 20kg / ea;
Catetan: pakét ngaropéa sadia

parentah

Pikeun mariksa naha aya kristalisasi dina agén GE-7502A sateuacan dianggo.Lamun aya kristalisasi, ukuran kudu dilaksanakeun saperti kieu: Sakuduna teu dipaké nepi ka kristalisasi sagemblengna ngaleyurkeun jeung suhu baking nyaeta 80 ℃.

Panyimpenan

1. gé-7502A meureun crystallize dina suhu low.
2. Ulah ngalaan handapeun cahya panonpoé jeung nyimpen dina bersih, tiis jeung tempat garing.
3. disegel langsung saatos pamakéan.
4. Disarankeun hirup rak produk - 12 bulan.
Nanganan Precautions

Equipmen Protection Pribadi

1. Anggo sarung tangan panyalindungan pikeun nyegah kontak langsung sareng kulit.

Perlindungan engapan

2. Taya panyalindungan husus.

Panjagaan Panon

3. Kimia kacasoca anti spattering jeung hansip raray disarankeun.

Perlindungan awak

4. Paké jaket panyalindungan nu bisa dilawan, sapatu panyalindungan, sarung, jas jeung parabot pancuran darurat nurutkeun situasi.
Pitulung mimiti
Kulit Ngumbah ku cai sabun haneut salila sahenteuna 5 menit atawa rereged dihapus.

Panon

  1. Kontaminasi panon ku résin, hardener atawa campuran kudu diubaran langsung ku siram ku cai bersih, ngalir atawa saline fisiologis salila 20 menit atawa contaminant dihapus.
  2. Janten dokter kedah konsultasi.

Inhalasi

  1. Saha waé anu gering saatos nyeuseup uap kedah langsung dipindahkeun ka luar.
  2. Dina sagala kasus ragu, nelepon pikeun pitulung médis.

Bewara penting:

Data anu aya dina ieu publikasi dumasar kana tés dina kaayaan spésifik ku Wells Advanced Materials (Shanghai) Co., Ltd. Ningali seueur faktor anu tiasa mangaruhan ngolah sareng aplikasi produk urang, data ieu TEU ngaleungitkeun prosésor tina ngalaksanakeun. investigations jeung tés sorangan.Henteu aya nanaon di dieu anu ditaksir salaku jaminan.Tanggung jawab pangguna pikeun nangtoskeun panerapan inpormasi sareng saran sapertos kitu sareng kasesuaian produk naon waé pikeun tujuan khususna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori