Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Fiberglass Bolong

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd. A produsén orat tina dicincang orat mat, orat roving, orat bolong, fiberglass anyaman roving jeung saterusna.mangrupa salah sahiji suppliers bahan fiberglass alus.Kami gaduh pabrik orat anu aya di Sichuan.Di antara loba pabrik serat kaca alus teuing, aya ngan sababaraha pabrik orat roving nu bener lakukeun ogé, CQDJ mangrupakeun salah sahiji them.We teu ukur supplier bahan baku serat, tapi ogé supplier fiberglass.We geus ngalakukeun orat borongan pikeun leuwih lengkep. ti 40 years.We pisan akrab jeung pabrik orat jeung suppliers orat sakuliah Cina.

  • 45 gsm fiberglass bolong roll pikeun beton

    45 gsm fiberglass bolong roll pikeun beton

    Kaca Serat Bolongmangrupakeun bolong reinforcing pikeun embedding kana mortir pikeun Internal & External Thermal Insulation Composite Systems.Pikeun façades atanapi pedestals kakeunaan beban mékanis luhur.

    Mangpaat:ngalereskeun témbok plat garing, mendi plasterboard, retakan di sagala rupa tembok, sarta surfaces témbok séjén.

    MOQ: 10 ton

  • Fiberglass bolong lawon Alkali-tahan tulangan

    Fiberglass bolong lawon Alkali-tahan tulangan

    Serat Kaca Tahan Alkali bolongdianyam kufiberglass rovingsalaku dasarna bolong teras dilapis ku lateks tahan alkali.Cai mibanda rupa alkali-tahan, kakuatan tinggi, jsb.
    spésifikasi normal kami nyaéta kieu, spésifikasi husus bisa ngaropéa

    MOQ: 10 ton

  • 160g serat kaca bertulang bolong 1m * 50m pikeun moyok

    160g serat kaca bertulang bolong 1m * 50m pikeun moyok

    Fiberglassbolongutamana alkali-tahan lawon fiberglass, éta dijieunna tina C atawaE benang serat kaca (bahan utama nyaéta silikat, stabilitas kimiawi alus) ngaliwatan téhnik anyaman husus, lajeng coated ku agén anti alkali jeung reinforcing sarta dirawat ku pagawean panas-suhu luhur.Éta bahan rékayasa idéal dina industri konstruksi sareng hiasan.

    MOQ: 10 ton

  • Fiberglass bolong 50sqm 145g plastering na Rendering

    Fiberglass bolong 50sqm 145g plastering na Rendering

    Serat Kaca Tahan Alkali bolongIeu anyaman tina alkali-haratis atawa hampang orat alkali, lajeng coated ku lem alkali-tahan jeung diolah ku pagawean panas-suhu luhur.Cai mibanda lalawanan basa, kalenturan, sarta kakuatan tensile tinggi, éta salawasna dipaké pikeun insulasi termal, waterproofing, sarta résistansi retakan dina widang wangunan.

    MOQ: 10 ton