Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Karbon Aramid Hybrid Kevlar Kain Twill sareng Polos

pedaran pondok:

Kevlar karbon hibrid: lawon Campuran nyaéta jinis lawon serat anyar anu dijalin sareng karakteristik serat karbon,
aramid jeung serat lianna.


Rincian produk

Tag produk


HARTA

•Beurat hampang
• kakuatan High
•Kualitas stabil
• Résistansi suhu luhur
• Warna-warni sareng rupa-rupa desain pola
• Rupa-rupa benang serat karbon pikeun nyumponan paménta anjeun
• rubak biasa nyaeta 1meter, rubak 1.5meters bisa ngaropéa

APLIKASI

•Dekorasi anu saé, alat-alat olahraga, suku cadang mobil, jam sareng arloji

Spésifikasi kevlar karbon hibrid

Tipe Benang tulangan Ninun Jumlah Serat (IOmm) Beurat (g/m2) Lebar (cm) Ketebalan (mm)
Benang Warp Benang Weft Warp Ends Weft Nyokot
SAD3K-CAP5.5 T300-3000 1100d (Dasar) 5.5 5.5 165 10 ~ 1500 0.26
SAD3K-CAP5(a) T300-3000Kevlar1100d T300-30001100d (Dasar) 5 5 185 10 ~ 1500 0.28
SAD3K-CAP6 T300-3000 100d (Dasar) 6 6 185 10 ~ 1500 0.28
SAD3K-CAP5(b) T300-3000 T300-1680d (Dasar) 5 5 185 10-1500 0.28
SAD3K-CAP5(biru) T300-3000Kevlar1100d T300-3000680d (polos) 5 5 185 10-1500 0.28
SAD3K-CAT7 T300-3000 T300-1680d 2/2 (Kepar) 6 6 220 10-1500 0.30

Bungkusan jeung neundeun

· Kevlar karbon Hibrid bisa dihasilkeun kana lebaran béda, unggal roll ieu tatu dina tabung karton cocog kalayan diaméter jero 100mm, lajeng nempatkeun kana kantong poliétilén,
· Nyepetkeun lawang kantong sareng dibungkus kana kotak kardus anu cocog. Kana pamundut palanggan, produk ieu tiasa dikirim boh nganggo bungkusan karton wungkul atanapi nganggo bungkusan,
· Dina bungkusan palet, produkna tiasa dipasang sacara horisontal dina palet sareng diikat ku tali bungkus sareng ngaleutikan pilem.
· Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa
· Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna

01 (2)


  • saméméhna:
  • Teras: