Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Thermosetting Résin Curing Agen

pedaran pondok:

Curing Agent nyaeta tujuan umum métil étil keton péroxida (MEKP) pikeun curing résin poliéster teu jenuh ku ayana akselerator kobalt di kamar jeung suhu elevated, dikembangkeun pikeun tujuan umum GRP- sarta non GRP-aplikasi kayaning curing of laminating. résin jeung castings.
Pangalaman praktis salami mangtaun-taun parantos ngabuktikeun yén pikeun aplikasi laut MEKP khusus kalayan eusi cai anu lemah sareng tanpa sanyawa polar ditungtut pikeun nyegah osmosis sareng masalah sanésna.Agen Curing nyaéta MEKP disarankan pikeun aplikasi ieu.

 


Rincian produk

Tag produk


SADT: Otomatis ngagancangkeun suhu dékomposisi
•Suhu panghandapna di mana zat bisa ngalaman dékomposisi timer accelerating dina wadah bungkusan dipaké pikeun transportasi.

Ts max: Suhu gudang maksimum
•The dianjurkeun suhu gudang maksimum, dina kaayaan suhu ieu, produk nu bisa disimpen stably kalawan leungitna kualitas saeutik.

Ts mnt: suhu gudang minimum
•The dianjurkeun suhu gudang minimum, neundeun luhureun suhu ieu, bisa mastikeun yén produk nu teu decompose, crystallize jeung masalah lianna.

Suhu: suhu kritis
• Suhu darurat diitung ku SADT, suhu gudang ngahontal suhu bahaya, program tanggap darurat perlu diaktipkeun

INDEKS KUALITAS

Modél

 

Katerangan

 

Kandungan oksigén aktif%

 

Ts max

 

SADT

M-90

Produk standar tujuan umum, kagiatan sedeng, eusi cai rendah, henteu aya sanyawa polar

8.9

30

60

  M-90H

Waktu gél langkung pondok sareng kagiatanana langkung luhur.Dibandingkeun sareng produk standar, gél anu langkung gancang sareng laju curing awal tiasa didapet.

9.9

30

60

M-90L

waktos gél lila, eusi cai low, euweuh sanyawa polar, utamana cocog pikeun jas gél sarta aplikasi résin VE

8.5

30

60

M-10D

Produk ekonomis umum, khususna cocog pikeun laminating sareng tuang résin

9.0

30

60

M-20D

Produk ekonomis umum, khususna cocog pikeun laminating sareng tuang résin

9.9

30

60

DCOP

Métil étil keton péroxida gél, cocog pikeun curing putty

8.0

30

60

PACKING

Bungkusan

Jilid

Beurat bersih

TIPS

Laras

5L

5 kg

4x5KG, karton

Laras

20L

15-20KG

Bentuk pakét tunggal, tiasa diangkut dina palet

Laras

25L

20-25KG

Bentuk pakét tunggal, tiasa diangkut dina palet

kami nyadiakeun rupa-rupa bungkusan, bungkusan ngaropéa bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer, bungkusan baku tingali tabel di handap ieu

2512 (3)
2512 (1)
2512 (4)

  • saméméhna:
  • Teras: