Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

produk

Langsung Roving 4800tex Pikeun filamén winding, Pultrusion, anyaman

pedaran pondok:

Direct Roving dilapis ku ukuran dumasar silane anu cocog sarengpoliéster teu jenuh, vinyl éster jeungrésin époksisarta dirancang pikeun filamén pungkal, pultrusion sarta aplikasi anyaman.

MOQ: 10 ton


Rincian produk

Tag produk


HARTA

• sipat processing alus teuing, fuzz low.
• kasaluyuan multi-résin.
• Fast tur lengkep baseuh-kaluar.
• sipat mékanis alus bagian rengse.
• lalawanan korosi kimiawi alus teuing.

APLIKASI

• roving langsung téh cocog pikeun pamakéan dina pipa, pembuluh tekanan, gratings, sarta propil, sarta rovings anyaman dirobah tina éta dipaké dina parahu jeung bak gudang kimiawi.

Kami ngagaduhan seueur jinis roving fiberglass:panel roving,menyemprot nepi roving,SMC keliling,roving langsung,c kaca roving, sarta fiberglass roving pikeun chopping.

Idéntifikasi

 Jenis Kaca

E6

 Jinis Ukuran

Silane

 Kode Ukuran

386T

Kapadetan linier(tex)

300

200

400

200

600

735

900

1100

1200

2000

2200

2400

4800

9600

Diaméter filamén (μm)

13

16

17

17

17

21

22

24

31

PARAMETER Téknis

Kapadetan linier (%)  Kandungan Uap (%)  Ukuran Kandungan (%)  Kakuatan Pegatna (N/Tex )
ISO 1889 ISO3344 ISO1887 ISO3341
± 5 ≤ 0.10 0,60 ± 0,10 ≥0.40(≤2400tex)≥0.35(2401~4800tex)≥0.30(>4800tex)

Pasipatan mékanis

 Sipat mékanis

 Unit

 Nilai

 Résin

 Métode

 Kakuatan regangan

MPa

2660

UP

ASTM D2343

 Modulus Tensile

MPa

80218

UP

ASTM D2343

 Kakuatan geser

MPa

2580

EP

ASTM D2343

 Modulus Tensile

MPa

80124

EP

ASTM D2343

 Kakuatan geser

MPa

68

EP

ASTM D2344

 Retensi kakuatan geser (72 jam ngagolak)

%

94

EP

/

Memo:Data di luhur mangrupikeun nilai ékspérimén saleresna pikeun E6DR24-2400-386H sareng pikeun rujukan wungkul

gambar4.png

PACKING

 Jangkungna bungkusan mm (in) 255(10) 255(10)
 Diaméter jero bungkusan mm (in) 160 (6.3) 160 (6.3)
 Pakét luar diaméterna mm (in) 280(11) 310 (12.2)
 Paket beurat kg (lb) 15.6 (34.4) 22 (48.5)
 Jumlah lapisan 3 4 3 4
 Jumlah doffs per lapisan 16 12
Jumlah doffs per palet 48 64 36 48
Beurat bersih per kg palet (lb) 750 (1653.5) 1000 (2204.6) 792 (1746.1) 1056 (2328.1)
 Panjang palet mm (in) 1120 (44.1) 1270 (50.0)
 Lebar palet mm (in) 1120 (44.1) 960 (37.8)
 Jangkungna palet mm (in) 940 (37.0) 1200 (47.2) 940 (37.0) 1200 (47.2)

PENYIMPANAN

• Iwal mun disebutkeun dieusian, produk fiberglass kudu disimpen di wewengkon garing, tiis, sarta Uap-bukti.

• Produk orat kedah tetep dina bungkusan aslina dugi sateuacan dianggo.Suhu kamar sareng kalembaban kedah dijaga dina -10 ℃ ~ 35 ℃ sareng ≤80% masing-masing.

• Pikeun mastikeun kasalametan sarta ngahindarkeun karuksakan kana produk, nu pallets teu kudu tumpuk leuwih ti tilu lapisan luhur.

• Nalika pallets nu tumpuk dina 2 atawa 3 lapisan, perawatan husus kudu dilaksanakeun pikeun neuleu na mulus mindahkeun Usuk luhur.


  • saméméhna:
  • Teras: