Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

warta

Fiberglass(ogé serat kaca) mangrupakeun tipe anyar bahan non-logam anorganik kalawan kinerja unggul.

Serat kaca loba dipaké sarta terus dilegakeun.Dina jangka pondok, tumuwuhna luhur opat industri paménta hilir utama (parabot éléktronik, kandaraan énergi anyar, tanaga angin, jeung 5G) bakal mawa tumuwuhna kontinyu.Dina jangka panjang, serat kaca jeung produk na bakal tumuwuh gancang dina mangsa nu bakal datang, laju penetrasi rupa-rupa widang aplikasi bakal ningkat, sarta spasi pasar industri bakal lega.

 

Ayeuna, nagara kuring parantos ngawangun ranté industri lengkep serat gelas (benang asli), produk serat gelas sareng bahan komposit serat gelas, anu dibagi kana tilu daérah: luhur, tengah sareng handap.

 

Hulu nyadiakeun bahan baku diperlukeun pikeun produksi serat kaca, ngalibetkeun pertambangan bijih, tanaga, kimia jeung industri lianna.

 

Produksi serat kaca perenahna di tengah ranté industri.Ngaliwatan pamakéan bahan baku hulu jeung prosés unik, serat kacakelilingjeung tékstil serat gelas jeung produk non-anyaman dihasilkeun.Produk ieu salajengna diolah janten produk komposit terminal.

 

Industri hilir ngalibatkeun infrastruktur, perlindungan lingkungan, konservasi énergi, énergi anyar, sareng transportasi.

Ranté industri fiberglass:

ranté1

Orat: Bahan Baku Hulu

Dina struktur biaya produk serat kaca, suplai bahan baku hulu serat kaca relatif loba pisan, sarta biaya akun pikeun saimbang badag.

Bahan baku hulu serat kaca utamana bahan baku bijih kayaning pyrophyllite, kaolin, batu kapur, jeung sajabana, nu dijieun ku lebur suhu luhur, gambar kawat, pungkal, anyaman jeung prosés lianna, sarta dipaké dina industri hilir ku ngabentuk kaca. produk serat sareng bahan komposit serat gelas.

Pasir quartz nagara urang jeung pyrophyllite boga kaunggulan sumberdaya hébat, sarta volatility harga leutik, nu boga dampak saeutik dina sakabéh industri serat kaca.

Énergi kakuatan mangrupikeun faktor kadua panggedéna dina produksi serat gelas, utamina gas alam, platina sareng bahan konsumsi rhodium.Dina prosés ngahasilkeun serat kaca, usaha kolam renang kiln gambar boga gumantungna kuat dina énergi pemanasan, kayaning gas alam, listrik, jeung bahan produksi kayaning bushings alloy platinum-rhodium.

Midstream: Produk Fiberglass

Produk serat kaca utamana dibagi kana produk non-anyaman sareng produk tékstil.

Produk non-anyaman ngarujuk kana produk anu didamel tina serat gelas ku metode non-anyaman (mékanis, kimia atanapi termal), utamina kalebet tikar serat gelas (sapertostali anu dicincangd tikars,

tikar kontinyu, tikar ditinju jarum, jsb) jeung serat giling.

Klasifikasi dua tingkat bahan komposit serat kaca:

Klasifikasi primér

Klasifikasi sekundér

Klasifikasi primér

Klasifikasi sekundér

 

 

 

Kaca

serat

produk

Kaca

serat

produk non-anyaman

Dicincang

untaian tikar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komposit serat kaca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

serat kaca produk processing jero

CCL

Fiberglass baseuh Laminated mat

Bahan insulasi

Fiberglass Kontinyu Mat

Produk Dip Coated

Fiberglass Stitched Mat

Thermosetting bertulang Produk Plastik

Fiberglass Needled Mat

Thermoplastic bertulang Produk Plastik

lawon fiberglass

Fiberglass

anyaman roving

Bahan wangunan ditingkatkeun

Fiberglass bolong

 

Serat kaca

lawon éléktronik

 

 

Serat kaca bisa dibagi kana alkali bébas, sedeng-alkali, tinggi-alkali jeung alkali-tahan serat kaca nurutkeun komposisi.Di antarana, serat kaca bébas alkali nempatan mainstream pasar, sarta kapasitas produksi akun pikeun leuwih ti 95%.

Numutkeun ukuran diaméter monofilament, éta bisa dibagi kana tilu runtuyan: roving, dipintal roving jeung benang éléktronik.Di antarana, roving mindeng ditambahan jeung résin pikeun nyieun kaca fiber reinforced plastik (glass fiber reinforced plastic);dipintalkeliling bisa dijieun kana produk tékstil serat kaca;benang éléktronik ieu anyaman kana lawon serat kaca, nu utamana dipaké pikeun rancang laminates clad tambaga salaku bahan baku pikeun papan circuit dicitak.

Tina sudut pandang proporsi kapasitas produksi, kaluaran roving di nagara kuring kira-kira 70% -75%, tapi ku ngaleungitkeun sareng adjustment kapasitas produksi roving, proporsi roving laun-laun turun.

 ranté2

Wewengkon aplikasi hilir

Serat gelas sanes bentuk ahir aplikasi hilir, tapi dianggo salaku produk panengah sareng produk hilir pikeun ngabentuk bahan komposit serat gelas pikeun ningkatkeun kamampuan bahan.

Hilir industri serat gelas sumebar pisan sareng pakait pisan sareng ékonomi makro.

Ayeuna, bahan wangunan, transportasi, industri jeung kakuatan angin mangrupakeun industri hilir utama serat kaca, sarta opat akun pikeun 87% tina struktur paménta serat gelas.

 

 

 ranté3

Dina latar tukang "karbon ganda", kawijakan ngamajukeun adjustment struktur énergi, investasi kakuatan angin diperkirakeun ngajaga inténsitas tinggi, kakuatan angin roving paménta diperkirakeun laun cageur, sarta laju penetrasi kandaraan énergi anyar geus steadily ngaronjat, nyetir. kanaékan pamakéan bahan serat kaca patali, sarta sisi paménta The sedeng sarta pertumbuhan jangka panjang masih kawilang alus.

 

Dina industri kakuatan angin, serat kaca utamana dipaké dina pembuatan wilah kakuatan angin jeung nacelle nyertakeun.Cina ayeuna geus jadi pasar kakuatan angin panggedena di dunya.

 

Pangembangan gancang industri kakuatan angin nagara urang parantos nyababkeun kamekaran gancang paménta hulu pikeun serat gelas sareng produkna.Kalawan ngembangkeun kontinyu tina industri kakuatan angin di mangsa nu bakal datang, sarta palaksanaan angka nu gede ngarupakeun garis produksi produk kakuatan angin, aplikasi serat kaca boga prospek lega.

 

Benang serat gelas éléktronik nyaéta jenis bahan serat gelas kalayan insulasi anu saé, anu tiasa didamel kana lawon serat gelas, anu dianggo pikeun produksi laminate clad tambaga, substrat inti papan sirkuit dicitak (PCB).

 

 ranté4Dumasar kana kauntungan biaya ayeuna, salajengna promosi pangwangunan pabrik manufaktur calakan, ngurangan biaya tanaga gawé, sarta ngurangan pamakean énérgi ngaliwatan transformasi teknis perbaikan tiis mangrupakeun sarana utama pikeun nagara kuring pikeun ngajaga kaunggulan ongkos jeung nguatkeun moat ongkos.

Numutkeun kana "14th Lima-Taun" rencana ngembangkeun Cina Kaca Serat Industri Association, inovasi teh gaya nyetir fundamental pikeun ngamajukeun palaksanaan reformasi struktural suplai-sisi dina industri serat gelas.Mastikeun ngadalikeun tumuwuhna kaleuleuwihan kapasitas produksi industri;nyandak pasar salaku pituduh, ngalakukeun pakasaban alus dina panalungtikan sarta pamekaran sarta perluasan pasar serat kaca jeung produk;fokus kana promosi sakabeh industri pikeun ngaronjatkeun kana kecerdasan, héjo, diferensiasi jeung internationalization, sarta ngahontal ngembangkeun kualitas luhur.

Taros Kami:

Telepon: +86 023-67853804

Email:marketing@frp-cqdj.com

Situs Web: www.frp-cqdj.com


waktos pos: Aug-12-2022