Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

warta

Naon fiberglass?

Serat kaca loba dipaké alatan éféktivitas ongkos maranéhanana jeung sipat alus, utamana dina industri composites.Awal abad ka-18, urang Éropa sadar yén kaca bisa dipintal jadi serat pikeun anyaman.Peti mati Kaisar Perancis Napoleon parantos ngagaduhan lawon hiasan anu didamel tina orat.Serat kaca gaduh filamén sareng serat pondok atanapi flocs.Filaments kaca ilaharna dipaké dina bahan komposit, produk karét, belts conveyor, tarpaulins, jsb Serat pondok utamana dipaké dina Mats non-anyaman, plastik rékayasa jeung bahan komposit.

produksi fiberglass

Sipat fisik sarta mékanis pikaresepeun serat kaca urang, betah fabrikasi, sarta béaya rendah dibandingkeunserat karbonngajadikeun eta bahan pilihan pikeun aplikasi komposit-kinerja tinggi.Serat kaca diwangun ku oksida silika.Serat kaca gaduh sipat mékanis anu saé sapertos kirang rapuh, kakuatan tinggi, kaku rendah sareng beurat hampang.

Serat kaca polimér bertulang diwangun ku kelas badag tina wangun béda tina serat kaca, kayaning serat longitudinal,serat dicincang, anyaman tikar, jeungtikar untaian dicincang, sarta dipaké pikeun ngaronjatkeun sipat mékanis jeung tribological komposit polimér.Serat kaca bisa ngahontal rasio aspék awal luhur, tapi brittleness bisa ngabalukarkeun serat megatkeun salila ngolah.

sipat serat kaca

Ciri utama serat kaca ngawengku aspék handap:

Teu gampang nyerep cai:Serat kacanyaeta panolak cai sarta henteu cocog pikeun baju, sabab kesang moal nyerep, sahingga nu makéna ngarasa baseuh;sabab bahan henteu kapangaruhan ku cai, éta moal ngaleutikan.

Inelasticity: Kusabab kurangna élastisitas, lawon boga saeutik manteng alamiah tur recovery.Ku alatan éta, maranéhna kudu perlakuan permukaan nolak wrinkling.

Kakuatan luhur:Fiberglass kuat pisan, ampir sakuat Kevlar.Nanging, nalika serat-serat silih gosok, aranjeunna rusak sareng nyababkeun lawon janten penampilan shaggy.

Insulasi: Dina bentuk serat pondok, orat mangrupikeun insulator anu saé.

untaian dicincang

Drapability: Serat drape ogé, sahingga idéal pikeun curtains.

Résistansi Panas: Serat kaca gaduh résistansi panas anu luhur, tiasa tahan suhu dugi ka 315 ° C, aranjeunna henteu kapangaruhan ku sinar panonpoé, ngabodaskeun, baktéri, kapang, serangga atanapi alkali.

Rentan:Serat kaca kapangaruhan ku asam hidrofluorat sareng asam fosfat panas.Kusabab serat mangrupa produk dumasar kaca, sababaraha serat kaca atah kudu diatur kalayan ati-ati, kayaning bahan insulasi rumah tangga, sabab tungtung serat rapuh tur bisa Pierce kulit, jadi sarung kudu dipaké nalika nanganan fiberglass.

Aplikasi serat kaca

Fiberglass mangrupa bahan anorganik nu teu kaduruk tur nahan ngeunaan 25% kakuatan awal na dina 540 ° C.Kalolobaan bahan kimia boga pangaruh saeutik dina serat kaca.fiberglass anorganik moal kapang atawa deteriorate.Serat kaca kapangaruhan ku asam hidrofluorat, asam fosfat panas sareng zat basa kuat.

Éta mangrupikeun bahan insulasi listrik anu saé.lawon fiberglass mibanda sipat kayaning nyerep Uap low, kakuatan tinggi, résistansi panas sarta konstanta diéléktrik low, nyieun eta tulangan idéal pikeun papan sirkuit dicitak tur insulating varnishes.

Nomer telepon/WhatsApp:+8615823184699

Surélék: marketing@frp-cqdj.com

Situs Web:www.frp-cqdj.com


waktos pos: Jan-03-2023