Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

warta

mobil 

zxczxc1

Sababbahan kompositgaduh kaunggulan atra tina bahan tradisional dina hal kateguhan, résistansi korosi, résistansi ngagem sareng résistansi suhu, sareng nyumponan sarat beurat hampang sareng kakuatan anu luhur pikeun kendaraan transportasi, aplikasina dina widang otomotif janten langkung nyebar.Aplikasi anu biasa nyaéta:
– Bemper hareup jeung pungkur mobil, fender, panutup mesin, hateup treuk
-Dasbor mobil, korsi, kabina, hiasan
- Komponén éléktronik sareng listrik otomotif
 
 
Barang Konsumsi sareng Sarana Komersil

zxczxc2

Dibandingkeun sareng bahan tradisional sapertos aluminium sareng baja, karakteristik résistansi korosi, beurat hampang sareng kakuatan tinggiserat kacabahan bertulang mawa kinerja hadé tur beurat torek kana bahan komposit.
Aplikasi bahan komposit dina widang ieu kalebet:
- Alat industri
-Silinder tekanan hawa industri sareng sipil
-Laptop, wadah telepon sélulér
- Bagian tina parabot rumah tangga

Olahraga jeung luang

zxczxc3

Bahan kompositboga ciri beurat hampang, kakuatan tinggi, kabebasan design badag, processing gampang jeung molding, koefisien gesekan low, résistansi kacapean alus, jeung sajabana, sarta geus loba dipaké dina alat olahraga.Aplikasi anu biasa nyaéta:
- Papan ski
– Rékét ténis, badminton
– ngadayung
– sapédah
– parahu motor
 
Mangga hayu atuh ngenalkeun produk parusahaan urang ka anjeun: leuwih ti 40 taun pangalaman dina fiberglass jeung FRP.
Produk:
Fiberglass roving, lawon fiberglass,fibertikar kaca, lawon bolong fiberglass , résin poliéster teu jenuh, résin vinyl éster, résin epoxy, résin jaket gél, bantu pikeun FRP,serat karbonjeung bahan baku séjén pikeun FRP.

Pikeun anu peryogiserat kacamangga ngahubungan:
email:marketing@frp-cqdj.com
Telepon: +86 15823184699
Situs Web: www.frp-cqdj.com


waktos pos: Dec-17-2022