Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

warta

Tikar serat kaca serat kacadisebut "mat kaca serat".Mat serat kaca mangrupa bahan non-logam anorganik kalawan kinerja alus teuing.Aya loba rupa.Kauntungannana nyaéta insulasi anu saé, résistansi panas anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng kakuatan mékanis anu luhur.Karugianna nyaéta rapuh sareng résistansi ngagem anu goréng.Serat kaca biasana dianggo salaku bahan penguat dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, substrat sirkuit sareng widang ékonomi nasional anu sanés.
g1
Tikar fiberglass:
Serat kaca mat nujul kana lawon non-anyaman dijieunna tina monofilaments serat kaca interwoven kana jaringan sarta kapok ku map résin.Ciri utamina nyaéta: permukaan lemes, stabilitas dimensi alus, uniformity alus, kakuatan termal alus, sarta lalawanan mildew.
 
Klasifikasi mat serat kaca:
Mats serat kaca umumna dibagi kana tilu kategori: Mats permukaan, Mats kontinyu jeungtikar untaian dicincang.
 
Tikar permukaan:
Sacara umum, pikeun ningkatkeun pangaruh permukaan sareng ngirangan pangaruh pola lawon dina permukaan, disemprot tina untaian serat;
g2
Mat kontinyu:
Metodeu ngabentuk disemprot ku untaian serat kontinyu;umumna dipaké salaku bahan alihan, dicincang strand mat bakal dipaké saeutik dina leungeun prosés lay-up pikeun ngaronjatkeun gaya interlayer, sarta biasa dipaké kirang.
g3
Tikar untaian dicincang:
Cara ngabentukna nyaéta ku nyemprot untaian serat pondok;
g4
Beda antara mat permukaan fiberglass, mat kontinyu sareng mat untaian dicincang
Permukaan mat umumna dianggo pikeun ningkatkeun éfék permukaan sareng ngirangan pangaruh tékstur lawon dina permukaan;
Beda antara mat kontinyu jeungfiberglass dicincang strand mat, sakumaha ngaranna nunjukkeun, nya éta cara ngabentuk nyaéta naha filamén serat pondok atawa filamén kontinyu dipaké.
mat kontinyu umumna dipaké salaku bahan diversion, sarta dicincang strand dirasakeun dipaké saeutik dina leungeun prosés lay-up pikeun ngaronjatkeun gaya interlayer sarta dipaké kirang.
Salaku tambahan, roving fiberglass langsung anu kami hasilkeun dijual saé pisan di sakumna dunya.
Kanyataanna, aya kategori séjén tina Mats serat kaca, nu teu didaptarkeun di dieu.Tilu jinis mat fiberglass di luhur mangrupikeun jinis anu tiasa diproduksi pabrik urang.Upami anjeun peryogi, mangga ngahubungi kami ngalangkungan metode ieu.

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd.
Taros Kami:
Surélék:marketing@frp-cqdj.com
WhatsApp: +8615823184699
Telepon: +86 023-67853804

wéb perusahaan:www.frp-cqdj.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


waktos pos: Aug-18-2022