Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

warta

Pelanggan anu dihormat,

Kusabab Taun Anyar Cina caket, punten terang yén kantor kami bakal tutup pikeun liburan ti 15th, Jan nepi ka 28th, Jan 2023.

Kantor urang bakal neruskeun gawé dina 28th, Jan 2023.

Hatur nuhun pikeun rojongan anjeun sarta gawé babarengan leuwih taun katukang.Wilujeng taun énggal!

Bewara1

Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd.nutupanserat kaca roving, tahan alkalibolong fiberglass, tikar untaian fiberglass dicincang, fiberglass anyaman roving, untaian dicincang,mat permukaan fiberglass , jeung produk sejen tur fabrics.

Kanggo produk fiberglass anu anjeun peryogikeun, mangga sambungkeun kuring:

Shnnen Luo:

Telepon: +86 15823184699

Email:marketing@frp-cqdj.com

Wéb perusahaan: www.frp-cqdj.com


waktos pos: Jan-13-2023